Menu

Suroviny

+

Nádivka

Pečené brambory

Servírování

  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 400.0 ml
  • Cibule červená 120.0 g
  • Koriandr listy, čerstvý

Brambory můžete místo vaření upéct ve fólii při teplotě 170 °C – budou ještě aromatičtější.

...

Příprava

  1. Nádivka

    • Na oleji orestujte hovězí maso. Základ na Chilli con Carne rozmíchejte s vodou a přidejte k hovězímu masu.
    • Přidejte česnek, chilli a rajčata z konzervy. Vše duste na mírném ohni.
    • Nakonec přidejte scezené fazole a nakrájený koriandr. Konzistence by měla být hustá. (můžeme dochutit solí a kmínem)
  2. Pečené brambory

    • Brambory dobře omyjte a uvařte ve slupce. Uvařené a ochlazené brambory nakrájejte na půlky. Delikát promíchejte s olejem a uzenou paprikou a potřete jí brambory. Opečte je v troubě nebo ogrilujte.
    • Na brambory položte hotovou nádivku, vše jemně zapečte.
  3. Servírování

    • Podávejte se lžicí Ramy 24 %, červenou cibulí nakrájenou na kroužky a s koriandrem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu