Menu

Suroviny

+

Nugety:

Zelenina:

  • Salátová okurka 250.0 g
  • Čerstvé mango, oloupané 250.0 g
  • Mrkev 100.0 g
  • Salát Lollo Rosso 100.0 g

Dip:

  • Hellmann's Vegan 2L 400.0 ml
  • Mangové pyré 100.0 g
  • Citronový extrakt / esence 25.0 ml
  • Máta čerstvá 10.0 g
  • Barevný pepř, namletý nahrubo 1.0 g

Pečivo:

  • Hamburgerové bulky 10.0 ks

...

Příprava

  1. Nugety:

    • Nugety usmažte do křupava ve frituře nebo ve vysoké vrstvě tuku a přendejte na papírovou utěrku, aby odsál přebytek tuku.
  2. Zelenina:

    • Okurku nakrájejte na tenká kolečka, mango na plátky, mrkev na julienne nudličky, salát rozdělte na menší díly.
  3. Dip:

    • Majonézu smíchejte s mangovým pyré, citrusovou esencí, nakrájenou mátou a pepřem.
  4. Pečivo:

    • Bulky rozkrojte napůl, namažte dipem a vložte jednotlivé ingredience. Přelijte dipem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu