Menu

Suroviny

+

Zelenina

  • Fazolové lusky zelené 500.0 g
  • Cuketa čerstvá 400.0 g
  • Cukrový hrášek 200.0 g
  • Zelený chřest 250.0 g
  • Brokolice čerstvá 600.0 g

Omáčka


Při vaření zeleniny dbejte na to, aby si zachovala svou strukturu a křupavost. Uvědomte si, že bude ještě dušená v omáčce.

...

Příprava

  1. Zelenina

    • Očištěnou zeleninu libovolně nakrájejte, blanšírujte a potom prolijte studenou vodou. Snažte se, aby měla zelenina podobnou velikost.
  2. Omáčka

    • Cibuli opečte na kokosovém oleji, přidejte, česnek, kari pastu, hnědý cukr, rybí omáčku, drobně nasekanou citronovou trávu a celé kafírové listy. Vše chvíli restujte.
    • Zalijte Ramou Cremefine, ochuťte esencí, solí, pepřem a šťávou z limetky.
    • Vařte několik minut na mírném ohni.
    • Promíchejte se zeleninou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu