Menu

01:55

1. Vařená vejce

Existuje několik triků, jak získat dokonalé uvařené vejce. Šéfkuchař Vusi vám v tomto videu ukáže, jak na to.

02:21

2. Křepelčí vejce

Křepelčí vejce může být obtížné oloupat, ale nebojte se, pomůžeme vám. V tomto videu nasdílí šéfkuchař Alex Hall své jednoduché tipy, jak jednoduše odstranit skořápky.

02:26

3. Sázená vejce

V tomto videu se dozvíte tajemství přípravy dokonalých sázených vajec - od toho, na čem je péct, až po vhodné ochucení.

02:05

4. Míchaná vejce

Rychlé video pre přípravu velmi rychlého jídla. Vynikající s toastem, rajčaty, nebo houbami.

01:51

5. Omeleta

Tuto oblíbenou položku snídaňového menu lze podávat i k obědu nebo večeři. Šéfkuchař Vusi připraví klasickou verzi omelety ze 2-3 vajíček.

05:18

6. Holandská omáčka na vejce Benedikt

Holandská omáčka je klíčovou ingrediencí při přípravě vejce Benedikt v restauraci. V tomto videu šéfkuchař Alex Hall vás provede tím, jak udělat klasickou holandskou omáčku a nasdílí lahodný recept na holandskou omáčku s chřestem.

02:09

7. Frittata

Frittata je italský jednoduchý pokrm z vajec, brambor a cibule. V tomto videu objevíte nejlepší tipy šéfkuchaře Alexe pro rychlou přípravu frittaty na varné desce.

02:58

8. Quiche

Šéfkuchař Alex předvede svůj recept na hráškový a křenový quiche podávaný s hráškovými výhonky a feta salátem. Quiche je ideální jako lehký oběd nebo předkrm.

03:08

9. Vejce En Cocotte

Eggs En Cocotte je klasický francouzský recept, ve kterém se vejce pečou v jednotlivých ramekinech uvnitř dostatečně hlubokého pekáčku s horkou vodou. Zjistěte jednoduché tipy šéfkuchaře Alexe pro vaření pečených vajec a jak získat pokaždé perfektní texturu a konzistenci.

04:14

10. Pošírované vejce

Šéfkuchař Alex nasdílí svůj jednoduchý způsob přípravy dokonalých pošírovaných vajec, ať už je vaříte jednotlivě nebo po více kusech. Toto video obsahuje vše od toho, jak zjistit, kdy jsou vaše vejce uvařená, až po užitečné tipy pro jejich servírování.

01:37

11. Shakshuka

V tomto krátkem videu šéfkuchař Alex pripraví recept na rychlou marockou shakshuku. Ideální pro zpestření brunche a snídaňových menu vaší restaurace.

02:58

12. 63stupňové vejce

63stupňové vejce je vejce, které se vaří pomalu ve vodní lázni. V tomto videu šéfkuchař Alex vysvětlí, proč je vaření při 63 stupních klíčem k dosažení správné krémové textury. Navíc sdílí jednoduchý a lahodný recept na 63stupňové vejce sous vide s máslovými houbami a brioškovými krutony.

02:18

13. Nakládaný vaječný žloutek

Skvělým způsobem, jak dodat extra chuť, je nastrouhat nakládané vejce na povrch pokrmů. Šéfkuchař Alex předvede jednoduchý recept na vaječný žloutek konzervovaný solí a různá použití konzervovaného žloutku, která můžete vyzkoušet.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu