Menu

03:30

1.Zeleninová polévka - Minestrone

Jak připravit zeleninovou polévku Minestrone? Výživná a chutná polévka, která by neměla chybět na menu žádné restaurace.

02:38

2. Polévka z pečené kořenové zeleniny

Kombinace různé kořenové zeleniny, pečené v troubě, nasledně dotažené smetanou, představuje chutnou a sytou volbu pro vaše hosty. Postupujte podle této jednoduché metody.

03:44

3. Krémové polévka

Přidáním smetany do mnoha druhů polévek vytvoříte bohatý, luxusní pokrm. Šéfkuchař Vusi vám krok za krokem ukáže, jak připravit krémovou houbovou polévku.

02:20

4. Mixovaná polévka

Tyto polévky jsou většinou mírně sladké, obvykle se připravují ze zeleniny, jako jsou sladké brambory a mrkev. Naučte se vařit dýňovou polévku – skvělé a rychlé jídlo pro zákazníky, ideální během pozdimního a zimního období.

02:33

5. Vývar

Kombinací masa, zeleniny a obilovin můžete připravit vývar, který bude patřit mezi vydatné a zdravé položky na vašem menu. Zjistěte, jak připravit skotský vývar ve vaší restauraci.

02:05

6. Kuřecí vývar

Když se ke kuřeti a zelenině přidají nudle, stane se z této polévky plnohodnotné jídlo. Podívejte se na toto video se snadným a chutným receptem na kuřecí vývar.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu