Menu

03:42

1. Dodržování receptů

Každému receptu je důležité věnovat velkou pozornost. V tomto videu zjistíte, jak vám recepty pomohou podávat strávníkům konzistentně vypadající a chutnající pokrmy, udržet kontrolu nad zásobami a zvýšit své zisky.

02:42

2. Vytvoření pracovního plánu

Dělat správnou věc ve správný čas, jako je například příprava surovin v nejlepším pořadí, udržuje restauraci na cestě k úspěchu. Zjistěte více o tom, jak z vás pečlivé plánování může udělat důležítého člena vašeho kuchyňského týmu.

04:07

3. Výběr surovin

Naši uznávaní šéfkuchaři vám prozradí, jak rozhodují o tom, co do jejich jídel může a co ne. Jejich tipy zahrnují to, jak zjistit, jestli je například maso ve špičkové kvalitě, anebo vysvětlují výhody lokálních surovin.

02:41

4. Sekce v komerční kuchyni

Když je kuchyně a její personál uspořádány promyšleně a efektivně, je pracovní život začínajícího šéfkuchaře mnohem lepší a jednodušší. Zjistite proč!

04:11

5. Výběr vybavení profesionální kuchyně

Detailní výčet toho, co můžete očekávat ve vysoce kvalitní kuchyni v restauraci. Navíc také osobní vybavení, které potřebuje každý šéfkuchař – včetně dobrého krájecího nože.

02:38

6. Používání vhodných postupů přípravy

Znáte-li přesně správný způsob přípravy pro určité jídlo, pozvednete vaše vaření na úžasnou novou úroveň. Šéfkuchař Vusi vám poskytne tipy pro grilování, vaření a smažení.

02:58

7. Ochucování

Naučte se, jak dodat svým pokrmům rovnováhu a komplexnost. Zjistěte, proč něco tak jednoduchého, jako je vymáčknutí citronu nebo špetka černého pepře, může znamenat velký rozdíl.

02:03

8. Servírování a prezentace jídel

Poskytnete-li zákazníkům skvělý první dojem z vašeho jídla, zvýšíte jejich požitek a pověst vás i vaší restaurace. Naši kuchaři se podělí o své tipy na servírování a prezentaci jídla.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu