Menu

Produktový katalog & produktové brožury Unilever Food Solutions

BROŽURA  - ROSTLINNÁ KUCHYNĚ

BROŽURA - ROSTLINNÁ KUCHYNĚ

Veganská a vegetariánská jídla, která nadchnou i milovníky masa

Stáhnout brožuru
Brožura Street Food omáček od Hellmann´s

Brožura Street Food omáček od Hellmann´s

Vyzkoušejte naše Street Food omáčky v devíti variantách. Tato brožura vám představí i mnoho receptů, ve kterých je můžete využít a vaši hosté vás budou milovat!

Stáhnout brožuru
UFS produktový katalog

UFS produktový katalog

Prohlédněte si všechny produkty Hellmann's, Knorr a The Vegetarian Butcher na jednom místě! Včetně podrobných informací o produktech, gramáži a dostupném balení!

Stáhnout katalog
Brožura The Vegetarian Butcher

Brožura The Vegetarian Butcher

Bezmase, Plne chuti a na Rostlinne bazi

Stáhnout brožuru

Skupinové menu (Catering)

Skupinové menu - masová jídla

Skupinové menu - masová jídla

Sdílíme s vámi nápady na skupinové menu se zaměřením na masová jídla. Nechte se inspirovat.

Stáhnout brožuru
Polední a skupinové menu

Polední a skupinové menu

Připrava poledního a skupinového menu je opravdovou kulinářskou výzvou. Naši kuchaři pro vás vytvořili tuto brožuru, kde se s vámi podělí o své zkušenosti s výdeji jídel pro opravdu velké skupiny lidí a v extrémních podmínkách.

Stáhnout brožuru

Školní brožury

Kuličky na několik způsobů a další recepty na školní obědy

Kuličky na několik způsobů a další recepty na školní obědy

Kuličky patří mezi jedno z nejoblíbenějších jídel u dětí. Brožura přináší mnoho inspirace, jak k přípravě těchto dětských pokrmů přistoupit. Najdete zde recepty vycházející z tradiční české kuchyně, ale i inspirované kuchyněmi z různých koutů světa. Věříme, že pro děti budou atraktivní, a především jim budou chutnat!

Stáhnout brožuru
Brožura - Školní obědy z drůbežího masa

Brožura - Školní obědy z drůbežího masa

Brožura s tipy a vychytávkami, jak si usnadnit náročnou práci ve školní jídelně. Navíc obsahuje několik receptů z drůbežího masa, které byly odborníky sestaveny tak, aby splňovaly vyvážený, pestrý a nutričně hodnotný pokrm a zároveň zohledňovaly trendy ve stravování.

Stáhnout brožuru
Moderní regionální kuchyně pro děti - školní obědy

Moderní regionální kuchyně pro děti - školní obědy

Tato školní brožura byla vytvořena ve spolupráci s nutriční specialistkou a obsahuje recepty s certifikací "Vím co jím". V brožuře naleznete i vzorový jídelníček.

Stáhnout brožuru
Zdravé školní obědy

Zdravé školní obědy

Školní brožura z roku 2018 byla vytvořena ve spolupráci s "Vím co jím". Poskytne vám inspiraci na měsíční jídelníček a obsahuje také plno informací o sacharidech a cukrech a vyvážené dětské stravě. Také v ní naleznete 14 receptů s certifikací Vím co jím.

Stáhnout brožuru
Školní obědy ze všech koutů světa

Školní obědy ze všech koutů světa

Školní obědy ze všech koutů světa je další publikací Unilever Food Solutions, která vznikla na základě inspirace posledními gastronomickými trendy popularizujícími jídla různých kultur a snahy o zpestření dětského menu. K tomuto počinu došlo opět ve spolupráci s "Vím co jím."

Stáhnout brožuru
PESTRÉ A ZDRAVÉ ŠKOLNÍ OBĚDY

PESTRÉ A ZDRAVÉ ŠKOLNÍ OBĚDY

Vařte pro děti ve vaši školní jídelně pestře, zdravě a chutně! Naši kuchaři ve spolupráci s iniciativou "Vím co jím" připravili brožuru pestrého a nutričně vyváženého jídelníčku pro děti včetně detailních receptů.

Stáhnout brožuru
Zdravé a chutné školní obědy

Zdravé a chutné školní obědy

Naši kuchaři pro vás každoročně připravují brožuru s inspirativními školními obědy. Ani tento rok není výjimkou. V brožuře najdete 8 nutričně vyvážených receptů certifikovaných iniciativou Vím, co jím. Nová brožura kromě receptů obsahuje také rozvrh správné sanitace.

Stáhnout brožuru
Školní obědy zdravě a chutně

Školní obědy zdravě a chutně

Recepty v této i všech ostatních školních brožurách byly připraveny odborníky tak, aby co nejvíce odpovídaly nutričním doporučením MZČR a spotřebnímu koši pro školní stravování. Zároveň byly vypracovány ve spolupráci s "Vím co jím". Stáhněte si tuto brožuru a dozvíte se tipy a triky na vyvážený a pestrý jídelníček a spoustu dalšího.

Stáhnout brožuru
Nápadité školní obědy bez masa

Nápadité školní obědy bez masa

Najdete zde celou škálu bezmasých, zeleninových a luštěninových pokrmů – přesně podle aktuálních společenských trendů ve stravování.

Stáhnout brožuru
Školní obědy - kuchařské recepty a tipy

Školní obědy - kuchařské recepty a tipy

Kuchaři a nutriční poradci ve spolupráci s iniciativou "Vím co jím" pro vás připravili brožuru o školním stravování. Najdete zde zásady sestavení pestrého a vyváženého jídelníčku pro děti a dospívající a také kompletní týdenní obědové menu včetně receptů

Stáhnout brožuru

Grilovací sezóna

Pestrý svět variací

Pestrý svět variací

Spravné dochucení jídla může povýšit každý pokrm na mistrovské dílo. Naše omáčky vám otevřou dveře do nových chuťových dimenzí. Inspiraci v podobě neodolatelnych receptů s různymi variacemi omáček najdete na nasledujících stránkách naší nové brožury – Pestrý svět variací.

Stáhnout brožuru
Grilmánie

Grilmánie

Nechte se inspirovat naší kuchařkou s názvem Grilmánie, která obsahuje plno receptů z grilu, ať už tradičních nebo méně známých. Dozvíte se například, jak připravit ta nejlepší vepřová žebírka, ale i co je potřeba na grilované ovoce či zeleninu.

Stáhnout brožuru
Grilovací sezóna začíná

Grilovací sezóna začíná

Grilovací sezóna začíná - to je název naší další kuchařky o grilování. Nabídne vám spoustu zajímavých tipů a naleznete v ní recepty třeba na grilovaný lososový špíz nebo v celku pečený květák Buffalo s farmářským, kari a BBQ dresinkem.

Stáhnout brožuru
Menu z grilu

Menu z grilu

Menu z grilu je další brožurou od Unilever Food Solutions, která vám nabídne variaci receptů z grilu.

Stáhnout brožuru

Regionální kuchyně

Regionální speciality české a slovenské kuchyně

Regionální speciality české a slovenské kuchyně

V této brožuře se dozvíte více o specialitách, které pochází z různých regionů na území České republiky a Slovenska. zmíníme například region Haná, Horácko, Podkrkonoší nebo Orava.

Stáhnout brožuru
Klasické menu netradičním způsobem

Klasické menu netradičním způsobem

Nabídněte svým hostům klasická jídla, ale jinak! Vyzkoušejte recepty z této brožury, které se zaměřují na tradiční pokrmy, ale netradičním způsobem.

Stáhnout brožuru
Polévkové Glamour

Polévkové Glamour

Polévkové Glamour je nová brožura od Unilever Food Solutions, která vám přináší mnoho inspirace pro vaše menu. Protože polévka je grunt!

stáhnout brožuru

Světové kuchyně

Mezinárodní kuchyně od UFS

Mezinárodní kuchyně od UFS

Brožura Mezinárodní kuchyně vás zavede do tajů kuchyně italské, americké, asijské a thajské. Inspirujte se recepty, které pro vás vytvořili kuchaři z Unilever Food Solutions.

Stáhnout brožuru
Populární street food ze všech koutů světa

Populární street food ze všech koutů světa

Díky častému cestování a globálnímu pronikání kultur se pokrmy z celého světa ocitly blízko nás. Proto představujeme recepty na nejzajímavější sendviče a rychlá jídla vytvořená šéfkuchaři Unilever Food Solutions z 8 různých zemí.

Stáhnout brožuru
Asijská kuchyně - vůně a chuť orientu

Asijská kuchyně - vůně a chuť orientu

V Asii je jídlo uměním a gastronomie filosofií. Podstatou asijské kuchyně je jednoduchost. Rádi bychom vám v této brožuře odkryli pravou podstatu asijské kuchyně. Nechte se inspirovat!

Stáhnout brožuru
Italské menu

Italské menu

Italská kuchyně má stále hodně co nabídnout, i když by se zdálo, že o italské kuchyni již bylo řečeno vše. Recepty v této brožuře vám pomohou objevit nový rozměr italských specialistů.

Stáhnout brožuru
Pastamánie

Pastamánie

Italská kuchyně je hlavně o těstovinách. Prohlédněte si naši brožuru a načerpejte inspiraci na těstoviny na mnoho způsobů.

Stáhnout brožuru
Inspirováno asijskou kuchyní

Inspirováno asijskou kuchyní

Asie je největší a nejlidnatější kontinent s rozličnými kulturami, které se promítají i do charakteristiky asijské kuchyně. Naši kuchaři pro vás vytvořili pokrmy z jihovýchodní části Asie, která klade důraz na lehkost přípravy jídel.

Stáhnout brožuru
Burger menu

Burger menu

Vlna burgerové mánie zachvátila Českou republiku. Obliba tzv. rychlých jídel stále roste, ale vedle toho se chtějí zákazníci také nechat překvapit novými chutěmi. Inspirujte se touto brožurou a dopřejte vašim hostům jejich oblíbené jídlo v novém kabátu!

Stáhnout brožuru
Netradiční italské recepty

Netradiční italské recepty

Italská kuchyně má stále mnoho k objevování. V této brožuře si pro vás kuchaři připravili chuťově vyladěné italské pochoutky. Tak je vyzkoušejte!

Stáhnout brožuru

Další kulinářská inspirace

Kašovitá strava

Kašovitá strava

Přichystali jsme pro vás širokou škálu receptů na jídla v kašovité formě. Brožura je sestavena speciálně pro potřeby lidí s dysfagií, poruchou žvýkání a polykání a skvěle se tak hodí do nemocničních zařízení či domovů důchodců. Kašovitá strava je připravena v tekutém nebo polotekutém stavu. Je měkká a neobsahuje žádné suché, tvrdé, ostré, lepivé či hrubé kousky.

Stáhnout brožuru
Knorr bramborová kaše a její variace pro inspiraci

Knorr bramborová kaše a její variace pro inspiraci

Nechte se inspirovat 20 recepty na různé variace bramborové kaše. Zjistěte, že Knorr bramborová kaše má nejen výbornou chuť, ale její příprava je časove a finančně velmi efektivní.

Stáhnout brožuru
Neotřelé recepty z drůbeže

Neotřelé recepty z drůbeže

Proč drůbež? Protože je umění zaujmout hosta jednoduchými, jemu známými ingrediencemi, ale v kombinaci s příslušným chuťovým spojením a zajímavým zpracováním způsobí, že i drůbež hosta uchvátí.

Stáhni brožuru
Menu Knorr Professional pro náročné kuchaře

Menu Knorr Professional pro náročné kuchaře

Příprava autorských pokrmů unikátního stylu vyžaduje znamenitou chuť, zkušenosti a znalosti kulinárních expertů z různých koutů světa. Do receptů vybíráme pouze osvědčené ingredience, které také nacházíme v osvědčené nabídce Knorr Professional.

Stáhnout brožuru
Malé pochoutky

Malé pochoutky

Tato brožura vznikla ku příležitosti Mistrovství světa v hokeji. Kuchaři Unilever Food Solutions pro vás připravili recepty a inspiraci na malé pochoutky, kterými můžete zpestřit každé menu.

Stáhnout brožuru
Koncept pro bufetový styl podávání

Koncept pro bufetový styl podávání

Při vaření je nejdůležitější chuť pokrmů. Vaše pokrmy mohou být skvělé a chutné, i když potřebujete připravit pokrmy pro větší skupiny hostů. Využijte plně potenciálu konvektomatu ve vaší kuchyni.

Stáhnout brožuru
Průvodce novými požadavky v zařízeních společenského stravování (alergeny)

Průvodce novými požadavky v zařízeních společenského stravování (alergeny)

13. prosince 2014 vstoupilo v platnost nové Nařízení Evropského parlamentu a Rady o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, které vymezuje novou povinnost v oblasti označování potravin a pokrmů. Stáhněte si průvodce těmito požadavky online.

Stáhnout brožuru

Sezónní menu

Menu podzim & zima

Menu podzim & zima

S touto brožurou přinesete pohodu do šedivých sychravých dnů. Najdete v ní podzimní i zimní inspirace z dílny našich kuchařů.

Stáhnout brožuru
Sezónní salátové menu

Sezónní salátové menu

Je známé, že na jaře si zákazníci vybírají lehké a svěží pokrmy. V této brožuře představujeme nejrůznější nápady na saláty, zpracované šéfkuchaři Unilever Food Solutions.

Stáhnout brožuru
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu