Drůbež
Kulinářské techniky, food pairing, recepty a mnoho dalšího
-
Porcování masa: Jak naporcovat drůbež?
Při porcování maso rozdělujeme na menší části nebo porce. V tomto článku se zaměříme na správné porcování drůbeže a představíme si několik tipů, jak naporcovat kuřecí, kachní, husí a krůtí maso.
-
5 způsobů na přípravu drobů
Návrat ke tradicím, originální způsoby, jak připravit játra, ledvinky, srdíčka a mnoho dalších
-
Jak omezit plýtvání u drůbeže, a jak zdokonalit food cost
Vedení restaurace, ve které je velký zisk dosažen jídly o vysokém standardu, to je cíl každého šéfkuchaře. Taková perspektiva je možná díky vyváženým činnostem v kuchyni a neustálým výpočtům ukazatele food cost.
Doporučené recepty
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se