Udržujte provoz vašeho podniku i během COVID-19
Udržujte provoz vašeho podniku i během COVID-19
Užitečné nástroje pro kuchaře a stravovací služby během epidemie nákazy Covid19
-
Pravidla chování na sociálních sítích pro restaurace a gastro podniky
Být na sociálních sítích dobře vidět je klíčem ke zvýšení množství online objednávek. Přečtěte si, jak se na sociálních sítích...
-
Marketing na Instagramu pro restaurace
Zjistěte, jak úspěšně využívat marketing na Instagramu pro restaurace a firmy v 5 krocích popsaných níže!
-
Oblíbené recepty s použitím Knorr rajčatového protlaku
Určitě znáte tyto nejoblíbenější recepty s rajčatovým protlakem. Nikdy ale není na škodu si je připomenout a zařadit je do své ...
-
Covid-19 navždy změní gastronomii. Jak se na to připravit?
Pojmy jako koronavirus, Covid-19 či karanténa se již natrvalo zapsaly do našich slovníků i přesto, že jsme je předtím používali...
-
Inovace nabídky - předpřipravené pokrmy k dohotovení doma (Semi finished meals)
aneb "Vařte jako šéfkuchař".
-
Inovace nabídky - Take away tématické jídelní boxy
aneb "Vařte jako šéfkuchař".
-
Vychytávky pro rozvoz jídel
Naučte se, jak připravit a přizpůsobit recepty tak, aby byly vhodné pro rozvoz.
-
COVID-19: 13 tipů pro podporu vašeho podnikání
-
Vše o zdravém stravování
Zaměřte se na hlavní faktory, které ovlivňují pohled společnosti na zdravé stravování. Zamyslete se, jak vytvořit vyvážený pokrm.
Sledujte náš tým kuchařů a gastronomických profesionálů!
Jsme tu, abychom vás inspirovali. Chcete se dozvědět více o moderních přísadách, nejnovějších gastronomických technikách, kuchyňském humoru a nejlepších kulinářských akcích? Sledujte nás!

Zavolejte nám
Obraťte se na naši linku péče o zákazníky ohledně problémů s kvalitou nebo obecných dotazů