Mapa stránek
Partner v gastronomii
-
Inspirace pro kuchaře | Unilever Food Solutions
-
Užitečné rady nejen z oblasti gastronomie
- Inovace restaurací a změna menu
- 7 tipů na propagaci rastlinného menu
- Servírování vegetariánských jídel
- Jak podávat polévku jako hlavní jídlo
- Tipy na TOP 10 bezplatných kurzů pro kuchaře
- Tipy na přípravu nejoblíbenějśích ryb v restauracích
- Jak uvařit mušle a slávky aby byly čerstvé a dobře uvařené
- Proč jsou food trucky tak oblíbené?
- Tipy na využití brambor v restauraci a různé druhy
- Tipy a triky pro upečení dokonalé pizzy
- Využijte naši Food Cost kalkulačku
- Fine dining jakožto nejnovější trend v gastronomii
- Food cost kalkulačka a jiné užitečné nástroje do kuchyně
- Proč připravovat rýži v restauraci v rýžovaru?
- Jak na zdobení a dekorování jídla | Unilever Food Solutions
- Proč je tato technika Sous-Vide tak oblíbená u u kuchařů?
- Jak ochutit bezmasá jídla: Objevte naše tajné přísady
- Salát jako hlavní jídlo: Jak ho správně sestavit?
- Jak zvýraznit přirozenou chuť zeleniny při grilování?
- Patří vegetariánská jídla do každé restaurace?
- Tipy na suroviny které vůbec nezatíží váš rozpočet v kuchyni
- Jak co nejlépe využít polotovary v kuchyni?
- Jak jednorázové plasty ovlivní potravinárský prúmysl
- Jak na výběr správného druhu gastro obalu?
- Tipy jak na čistý a čirý fond nebo vývar
- Tipy jak zvýšit počet objednávek burgerů s sebou a k rozvozu
- Tipy a triky pro restaurace, jak na sociální sítě
- Tipy na tvorbu webu pro gastronomické služby
- Přehledná tabulka pro přípravu pěti základních omáček
- Jak uspořádat těstovinový talíř, aby vaše hosty ohromil?
- Postupy a přísady, které vám pomohou zahustit omáčku
- Zjistěte, zda je vaše jídlo bezpečné pro doručení
- Jak nastavit hygienické standardy kuchyňského personálu
- Bezpečnost potravin je důležitá. Běžné problémy + tipy
- Jaké vybavení budete potřebovat při otevření pizzerie?
- Tipy pro nakládání s odpadem v kuchyni
- Jak na efektivní snižování množství odpadu?
- Tipy na přípavu perfektního burgru
- Bezodpadový catering — jak dosáhnout, aby hosté neplýtvali
- Jak správně postupovat u přípravy jídel technikou sous vide
- Poděkování | Nábor zaměstnanců krok za krokem – Infografika
- Facebook a Instagram? Jak prezentovat svoji restauraci?
- Tipy jak dobře zvládnout stížnost a kritiku
- Tři nejdůležitější nástroje v profesionální kuchyni.
- Jak úspěšně dosáhnout snižování množství odpadu?
- Tipy a triky na snižování množství odpadu
- Spoznejte gastronomické trendy pro rok 2018
- Tipy na snížení množství odpadu
- Instrukce SVJ a HACCP v provozu
- Jaké jsou rozdíly mezi povinnostmi kuchaře a šéfkuchaře
- Jak zahrnout bezlepková jídla do menu
- Kulinářské rady, jak připravit jemné, křehké a šťavnaté maso
- Tipy a triky jak zachovat v kuchyni klid
- Mise en place tipy, aby byla vaše kuchyň vždy připravena.
- Tajemství fotografování pokrmů
- Poradíme vám jak komunikovať online váši prevádzku
- Na co je třeba si dát pozor, aby bylo jídlo bezpečné.
- 5 základních tipů na servírování pokrmů, kterými zabodujete
- Vyzkoušené nápady pro reklamu restaurace
- Tipy a triky jak nabrousit nůž
- Tipy a triky na přípravu zeleniny s chutí
- Jak nejlépe sestavit menu pro konkrétní druhy restaurací?
- Devět nápadů jak propagovat restauraci
- Tipy a triky jak zkrotit záchvaty hladu
- 7 způsobů, jak použít voňavý fond.
- Hosté touží přizpůsobit si svoje pokrmy v restauraci.
- Jak správně nabírat sezónní pracovníky?
- Tipy na zajímavé prvky, kterými ozvláštníte servis pokrmů
- Ekologická restaurace - jde to i bez plastu
- Pět inspirací na grilované ovoce | Unilever Food Solutions
- Eatertainment mění odvětví stravování
- Michelinské hvězdy - jak je získat | Unilever Food Solutions
- Rostlinná kuchyně - tipy pro menu v restauraci
- Fermentovaná zelenina v restauraci
- Jak vybrat konvektomat do restaurace
- Tipy a triky pro změnu menu v restauraci
- Jak uvařit zdravé jídlo v restauraci
- Jak na zápis Google My Business
- Jak na chutné veganské jídlo s nízkým rozpočtem
- Bylinky a koření na dochucení jídel
- Hellmann's oznámení o ptačí chřipce
- Výběr nejlepších omáček k masu
- Potravinová pyramida | Jak ji využít v kuchyni
- To nejlepší ze světového street foodu
- Grilované hamburgery: průvodce
- Směsi koření v kuchyni
- Čerstvé bylinky v kuchyni
- Cateringový byznys po pandemii
- Street food: Italské inspirace
- Jak vylepšit vaše pokrmy
- Veganské a vegetariánské wrapy
- Hnědá omáčka a její variace
- Trendy v gastru pro rok 2023
- Jak připravit bramborovou kaši
- Navrhování dokonalého jídelního lístku
- Plýtvání jídlem je celosvětový problém. Jak ho omezit?
- Příprava masa metodou Sous-Vide
- Příprava pokrmů v konvektomatu
- Co byste měli vědět o stravování pro generaci Z
- Objevte nové gastronomické trendy
- Osm tipů pro efektivnější hospodaření v gastronomii
- Co když můj restaurační koncept nefunguje
- Vytěžte maximum z každé ingredience
- Základy aranžování jídel
-
Tipy, jak připravit menu pro větší počet osob
- Tipy pro přípravu studených a teplých omáček
- Umění zdobení jídel a talířů pro cateringové akce
- Catering na akci v exteriéru? Jak ho připravit?
- Jak zajistit, aby salát zůstal čerstvý během celé party?
- Tipy, jak na perfektní letní catering
- Jak udržet během celé akce vaši omáčku konzistentní
- Rady, jak kombinovat šťávy k masu | Unilever Food Solutions
- MASO: tradiční kuchyně verzus moderní techniky
- Jak vybrat a nakoupit kvalitní maso| Unilever Food Solutions
- Perfektní skupinové menu - inspirujte se v naší příručce
- Tipy, jak se vyvarovat ztrátám masa během jeho přípravy
- Mladí pracovníci – jak je motivovat?
- Zásady tvorby skupinového jídelníčku s masem
- Pět zlatých pravidel pro vytvoření cateringové nabítky.
- Surovinové náklady na přípravu jídel
- Jak připravit bufet? - 3 zlaté zásady
- Jak připravit chutné menu pro větší počet osob
- Polední a skupinové menu brožura
-
Příprava pokrmů ve školní jídelně
- Jídelní lístky pro děti ve školní jídelně
- Naučte se sestavit pestrý, vyvážený a chutný jídelníček
- Základní zdroje bílkovin, tuků, sacharidů a minerálů
- Tipy a rady na jídelníček pro školní jídelnu
- Jak na správné skladování potravin | Unilever Food Solutions
- Online školení o receptech a tipech na školní obědy
- Výpočet nutričních hodnot receptů | Unilever Food Solutions
- Cukr v dětské stravě | Unilever Food Solutions
- Brožura Školní obedy ke stažení
- Brožura Zdravé a chutné školní obědy
-
Tipy pro provozování podniku během COVID-19
- Tipy, jak zajistit bezpečnost potravin
- Vše, co potřebujete vědět o rozvozu jídla
- Výživa a podpora imunity uprostřed koronaviru
-
Ochrana zisku společnosti během COVID-19
- Tipy a triky pro optimalizaci nákladů v kuchyni
- Význam lepšího řízení nákladů pro vyšší zisk
- Tipy, jak efektivně snížit 3 hlavní náklady vaší restaurace
- Základní terminologie v oblasti nákladů v gastronomii
- Návod na základní kalkulaci nákladů ve vaší provozovně
- Jak řídit příjmy, aby se snížily náklady a zvýšil zisk?
- Výnos z pokrmů a potřeba potravin
- Poradíme vám jak zlepšit hostům zážitek ve vaší restauraci
- Tipy, jak oživit restauraci v době koronavirové krize
- Jak propagovat své výdejní okénko nebo rozvoz
- Příprava na změny v gastronomii v důsledku koronaviru
- Jak přizpůsobit podnikání v době koronavirové
- Jak dodržovat pravidla pro provoz restaurace po 25.5.2020
- Předpřipravená jídla k dohotovení doma | Inovace menu
- Inovace vášho menu s jídelními boxy
- Nejoblíbenější recepty s Knorr rajčatovým protlakem
- Pravidla chování na sociálních sítích v gastronomii
- Jak úspěšně propagovat restauraci na Instagramu
- Tipy a triky pro rozvoz jídla během Covid19
- Jak podávat chutná jídla za rozumnou cenu v restauraci?
- Jaké alergeny najdeme v kuchyni?
-
Objevte druhy světové kuchyně na kulinářské cestě
- Objevte základní druhy thajského kari a zařaďte ho do menu
- Poznávání mezinárodní gastronomie: Itálie
- Poznávání mezinárodní gastronomie: Amerika
- Kulinářské putování po indické kuchyni
- Kulinářská cesta čínskou kuchyní
- Bohatství chutí peruánské kuchyně
- Recepty a chutě sicilské kuchyně
- Kořeněné a svérázné chutě korejské kuchyně
- Kulinářská exkurze na trhy v Sao Paulu | Video
- Skrytá tajemství francouzské kuchyně
- Thajská kuchyně: Taje orientu na dosah ruky!
- Tajemství, chutě a vůně asijské kuchyně
- Nápady, tipy a recepty z italské kuchyně
- Objevte rozmanité druhy a recepty americké kuchyně
- Tradiční kuchyně v novém pojetí | Unilever Food Solutions
-
Sezónnost v kulinářství a jak ji co nejlépe využít
- Jaké kulinářské trendy nás čekají v roce 2022?
- Jak připravit vegetariánské vánoční menu?
- Tipy, jak připravit vánoční rybu
- Podzimní polévky, které zahřejí vaše hosty
- Svěží letní trendy v gastronomii
- Vyplňte kvíz o chřestu a otestujte své znalosti
- Polévky zimní sezóny, které nestojí moc peněz
- Typy potravin podporujících trávení
- Sezónní zelenina, kterou můžete podávat na zimním menu
- Hlavní kulinářské trendy pro zimní sezónu
- Nejlepší pokrmy z kořenové zeleniny
- Fermentace, jedna z nejzdravějších konzervačních metod
- Vyvarujte se chyb u vánočního a silvestrovského menu
- Víno trendem měsíce října | Unilever Food Solutions
- Cateringové trendy letní sezóny
- Trendem pro červenec je výprava za světovými chutěmi
- Infografika Vaření naživo krok za krokem ke stažení
- Trendem pro měsíc červen je živé vaření
- Průvodce zeleninou a ovocem letní sezóny
-
Trendem pro měsíc květen je grilování
- Moudrost kuchyně: 10 faktů, které byste měli o chřestu vědět
- Stručný návod jak na chřest v kuchyni
- Trendem měsíce duben je flexitariánství
- Kulinářské trendy pro jarní sezónu
- Suroviny, které by rozhodně neměly chybět v jarní nabídce
- Trendem pro březen je stravování v restauracích
- Tipy šéfkuchařů na skvělé zimní polévky a dušené pokrmy
- Snížení množství odpadu jako trend v únoru
- Infografika ke stažení - Připravte se na nový rok!
- Lednovým trendem jsou lehká jídla
- Plánování nového roku v gastronomii
- Zimní zelenina a ovoce, které se nejlépe hodí k masu
- Příprava lehkého vegetariánského jídla v restauraci
- Suroviny, které by rozhodně neměly chybět v zimní nabídce
- Gastronomické trendy zimní sezóny v roku 2019
- Kořenění různých druhů masa | Unilever Food Solutions
- Osvěžte svou nabídku salátů těmi nejlepšími zálivkami
- Tipy, jak připravit dokonalý salát
- Recepty na osvěžující studené nápoje
- Chřest - sezonní revoluce v kuchni
- Inspirace pro přípravu letního jídelníčku
- Velikonoční vaření spojující tradici a současnost
- Nové zimní trendy pro vaši inspiraci
- Příprava valentýnské večeře v restauraci
- Jednoduché teplé nápoje na zahřátí | Recept
- Nápady na podzimní a zimní menu
- Trendy a produkty tohoto podzimu
- Inspirujte se našimi recepty na podzimní a zimní menu
- To pravé koření pro vaše vánoční menu
- Jak nakládat s potravinami podle sezóny
-
Vše o grilování a barbecue na jednom místě
- Menu z grilu | Unilever Food Solutions
- Objevte tradiční způsoby grilování z jiných zemí a kultur.
- Jídla z grilu? Jak je servírovat tak, aby opravdu zaujaly?
- Pár triků pro snadnější a zábavnější grilování.
- Lehké letní grilování | Unilever Food Solutions
- Grilovací sezona začíná: Jste připraveni?
- Klasické grilovací techniky verzus moderní postupy
- Gril 2018 - Stáhněte si infografiku a zjistěte, co frčí
- Mýty o grilování, pojďme se podívat na ty nejrozšířenější.
- Burgery v menu - trendy a inspirace
- Inspirace pro bezmasé varianty z grilu.
- Jaký salát zvolit ke grilu? | Unilever Food Solutions
- Jak vybrat správný profesionální gril?
- Kulinářský trend - grilování na snídani. Jak na to?
- Infografika o grilování ke stažení
- Food truck a mobilní kulinářské trendy
- Užitečné tipy, jak začít vlastní podnikání s food truckem
- Rozdíl mezi grilováním a barbecue
- Objevte různé druhy lahodné BBQ omáčky
- Seznamte se se základy grilování
- Marinády a glazury na grilování
- Jak ochutit grilovanou zeleninu? | Unilever Food Solutions
- Nejlepší grilovací omáčky
-
Těstoviny a jejich jedinečnost
- Těstovinová mánie! Soutěž pro restaurace.
- 6 tipů, jak na profi focení jídla | Unilever Food Solutions
- Průvodce druhy těstovin | Unilever Food Solutions
- Jídla z těstovin - 7 možností jak je zdokonalit
- Jak zdůraznit chuť a strukturu omáčky na těstovinách?
- Jak zvýšit zisky v restauraci? Skuste jídla z těstovin.
- Sledujte 5 tipů na dokonalou prezentaci těstovinových jídel
- Tipy, jak správně propagovat restauraci na Facebooku
- Jak a proč zviditelnit svou restauraci na internetu.
- Tortellini: stavební kámen italské kuchyně
-
Kulinářské techniky přípravy drůbeže
- Jak správně naporcovat drůbež?
- Drůbež v různém pojetí a s různými ingrediencemi
- Párování jídla aneb co se hodí k drůbeži
- Jak přizpůsobit kulinarní techniky různým druhům drůbeže
- Jak správně pracovat s drobky v kuchyni
- Kuřecí maso jako fenomén – v čem je tak populární?
- Nejdůležitější aspekty výběru drůbeže
- 5 originálních tradičních způsobů, jak připravit droby
- Kulinární díla, připravujeme krůtu
- Méně odpadu u drůbeže a lepší food cost
-
Brožury s recepty ke stažení zdarma
- Veganské a vegetariánské recepty - inspirace
- Top recepty na gril pro menu restaurace
- Brožura ke stažení - Pestré a zdravé školní obědy
-
Brožura: Školní obědy z drůběžího masa
- Hellmann's recepty s chuťovkami k fotbalu pro restaurace
- TÉMATICKÉ BROŽURY S RECEPTY OD UFS
- TÉMATICKÉ BROŽURY S RECEPTY OD UFS
-
Výrobky pro vaši kuchyni od značky Hellmann's
- Jak vybrat to nejlepší maso na grilování?
- Využívejte v létě piknikových košů
- 10 nejchutnějších grilovacích omáček
- Tipy a triky pro majitely food trucků s grilem
- Nejoblíbenejší zimní saláty a co k nim zvolit
- Objevte Hellmann’s veganskou majonézu, která potěší všechny vegany!
-
Rozhovor v kuchyni - šéfkuchaři o přestávce
- Rozhovor v kuchyni: poznejte Gavina a Oliho
- Rozhovor v kuchyni část 1 - Tajemství dobrého menu
- Rozhovor v kuchyni část 2 - Jak zvládnout špatnou recenzi
- Trendy a inspirace pro vaši kuchyni - suroviny
- Část 4 | Nedělejte věci jenom na půl | Jak vyčnívat z řady
- Část 5 | Zbytky nejsou odpad, Nové jídlo uvařit i ze zbytků
- Rozhovor v kuchyni část 6 - Sázka na klasiku
- BBQ omáčka od Hellmann's v praktickém obalu
- Ideální omáčky pro street food od Hellmann's
- Tipy jak na veganský street food
- Ty nejlepší omáčky a dipy pro street food
- Vychytej grilovací sezónu! Hellmann's je partnerem UEFA EURO 2024™
- Hlavní hvězda večera Hellmann’s Koktejlová omáčka
- Potravinové přísady značky Knorr Professional
- Značka The Vegetarian Butcher | Rostlinné náhražky masa
- Food cost kalkulačka (náklady spojené s přípravou jídel)
-
Rostlinné recepty, tipy a triky od šéfkuchařů
- Nejrozšířenější trendy na kulinářském trhu
- Praktické tipy od kuchařů | Objevte inspiraci pro své menu
- Bezplatné online kulinářské školení
- Vegetariánské a veganské recepty
-
Objevte produkty rostlinné kuchyně!
- Knorr Profesional salátové dresinky
- Čerstvé bylinky a koření v rostlinných olejích
- Tekuté koření a asijská kolekce Knorr
- Sypké koření Knorr pro každé jídlo
- Alternativy masa The Vegetarian Butcher
- Dressingy i omáčky pro vegany nevegany od Hellmann's
- Zeleninový základ Knorr Collezione Italiana
- Těstoviny a přílohy k jídlám od Knorr
- Vývary, polévky, omáčky a jíšky
- Rostlinný protein a jeho význam ve stravovaní
- Profesionální kuchaři potřebují profesionální majonézu!
- Omáčky a dipy od majonézy Hellmann's Professional
-
Užitečné rady nejen z oblasti gastronomie
- Food cost kalkulačka | UFS Academy
- Značky spadající pod Unilever Food Solutions
- Ty nejlepší recepty od šéfkuchařů | Unilever Food Solutions
- Produkty I Katalog – všechny produkty
- Stránka s výsledky vyhledávání
- Registrace k odběru newsletteru UFS
- Vytvořte si svůj účet a budete mít přehled o novinkách
-
Žádost pro obnovení hesla
- Změnit heslo
- Unilever Food Solutions | O nás
- Kontakt
- Obchodní tým UFS a kontaktní údaje
- Kuchařský servis Unilever Food Solutions
- Tým kuchařů Unilever Food Solutions
- Informace o zpracování osobních údajů
-
Právní podmínky společnosti Unilever Food Solutions
- PDF Upload
- Please Recycle – Udržitelné obaly
- Jsme kuchaři podporující kuchaře
- Vytvořit účet | Unilever Food Solutions
- Přihlašte se do svého Unilever Food Solutions účtu
- Test-Download-form
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
-
- Knorr Professional Garde d'Or Cheese sauce 1L
- KNORR Professional Kuřecí bujón 5 kg
- Knorr Zeleninový bujón 1 kg
- KNORR Professional Kuřecí bujón 10 kg
- Knorr Zeleninový bujón 5 kg
- Knorr Rýže dlouhozrnná 5 kg
- KNORR Professional Čirý bujón 15 kg
- Knorr Fussilli Tricolore - tříbarevná vřetena 3 kg
- KNORR Professional Čirý bujón 7 kg
- Hellmann's Kečup - porcovaný 30 ml
- Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg
- Knorr Aroma Mix Bylinky & Máslo 1,1 kg
- Hellmann's BBQ omáčka 950 g
- Hellmann's professional majonéza 5 l
- Hellmann's Decorative majonéza 3l
- Hellmann's Kečup 5 kg
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 8 kg (4 x 2 kg)
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 4 kg
- Knorr Tekutý Delikat 860 ml
- KNORR Professional Hovězí bujón 1 kg
- KNORR Polévkové nudle 3 kg
- Knorr Fix pro čínská jídla 1 kg
- Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg
- Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
- Knorr Aromat 4 kg
- Knorr Delikát 5 kg
- Knorr Holandská omáčka 1 kg
- Knorr Pepřová omáčka 0,85 kg
- Hellmann's Hořčice 880 g
- Knorr Teriyaki omáčka 1L
- Knorr Krutony s česnekovo-bylinkovou příchutí 0,7 kg
- Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
- Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
- Knorr Penne 3 kg
- Hellmann's Salad 5 l
- Knorr Tagliatelle 3 kg
- KNORR Professional Houbový bujón 8 kg
- Knorr Krutony 0,7 kg
- KNORR Professional Houbový bujón 1 kg
- Knorr Tmavá jíška 1 kg
- Knorr Professional Primerba Provensálské bylinky 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba Zelené pesto 0,34 kg
- KNORR Professional Goldaugen Hovězí bujón 20 kg
- Knorr Delikat Kořenicí přípravek bez přídavku soli 3 kg
- Knorr Čirý bujón 60 kg
- Knorr Rajčatový protlak 4,5 kg
- Hellmann's Kečup 950 g
- Hellmann's Kebab 842 g
- Knorr Codini - kolínka 3kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75KG
- Knorr Žlutá kari pasta 850 g
- Hellmann's Pikantní omáčka 910 g
- Knorr Professional Asijské nudle 3 kg
- Knorr Demi Glace 1,1 kg
- Knorr Hotová huustá bez lepku
- Hellmann's Kečup - porcovaný 10 ml
- Hellmann's BBQ Omáčka
- Knorr Sambal Manis - Omáčka chilli a sója 1 l
- Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
- Knorr Peperonata 2,6 kg
- Knorr Tomato Pronto 2 kg
- Knorr Základ na guláš 1,1 kg
- Knorr Gnocchi 12 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 10 l
- Tortellini se sýrem 3kg
- Hellmann's Dresink Caesar 1 l
- Hellmann's dresink Med a hořčice 1 l
- Knorr Tmavá jíška 10 kg
- Knorr Světlá jíška 10 kg
- Hellmann's Kečup Jemně pálivý 825 g
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 4,5 kg
- Knorr Základ na Kung Pao 1,5 kg
- Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
- Knorr Šťáva k masu 3,5 kg
- Knorr Hotová jíška světlá 0,25 kg
- Knorr Kuřecí bujón 1,0 kg
- Hellmann's Vegan 2 L
- Knorr Farfalle 3 kg
- Knorr Pennette - trubičky 3 kg
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Fusilli 3 kg
- KNORR Professional Hovězí bujón 10 kg
- Knorr Delikát tekutý 5l
- KNORR Professional Hovězí bujón 5 kg
- Knorr Sunshine Chilli - Pikantní omáčka 1 l
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
- Knorr Zahradní zálivka 700g
- Hellmann's Yofresh 5 l
- Knorr Bramborové těsto 10 kg
- Knorr Ratatouille 2,5 kg
- Hellmann's Kečup Jemný 485g
- Hellmann's Česneková omáčka 860 g
- Knorr Lasagne 3kg
- Knorr Gnoccetti Sardi - Mušličky 3 kg
- Knorr Professional Primerba Zahradní bylinky 0,34 kg
- Knorr Delikat Koření na drůbež 0,6 kg
- Knorr Quadrucci - Fleky 3 kg
- Knorr Rajčatový protlak 0,8 kg
- Knorr Smažené perličky 1 kg
- Knorr Základ pro boloňskou omáčku 1kg
- Knorr Pomodori Pelati - celá loupaná rajčata 2,5 kg
- Knorr Grandine - Tarhoňa 3 kg
- Knorr Toskánská tomatová polévka s bylinkami 1,2 kg
- Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
- Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
- The Vegetarian Butcher NoMeatballs 2kg
- Knorr Světlá jíška 1 kg
- Knorr Hříbkový krém 1,3 kg
- KNORR Professional Goldaugen Hovězí bujón 3 kg
- KNORR Professional Bujón s příchutí uzené slaniny 1kg
- Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba All´Italiana 0,34 kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1,75KG
- Hellmann's Hořčice 3 kg
- Hellmann's Dresink Tisíc ostrovů 1 l
- Knorr Cresti di gallo 3 kg
- Knorr Jemná sýrová omáčka 1,2 kg
- Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 846 g
- Hellmann's Majonézová omáčka 820 g
- Knorr Holandská omáčka tekutá 1 l
- Hellmann's Tatarská omáčka porcovaná 30 ml
- Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
- Knorr Professional Marináda na hovězí 0,75 kg
- Knorr Professional Marináda na ryby 0,7 kg
- Knorr Citrónovo-máslová omáčka 0,8 kg
- Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
- Hellmann's Hořčice - porcovaná 10 ml
- Hellmann's Tatarská omáčka porcovaná 50 ml
- Knorr Fix pro mexická jídla 1,2 kg
- Knorr Hotová jíška tmavá 0,25 kg
- Hellmann's Kečup Jemný 840g
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 5 l
- Hellmann´s Koktejlová omáčka 3L
- Knorr Rajčatová omáčka 10 kg
-
- Dvoupatrový veganský burger
- Dýňové rizoto
- Mleté kuličky glazované v sójovo-medové omáčce s rýží a okurkovým salátem (vegetariánské)
- Polévka ze zeleného hrášku se zakysaným krémem
- Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dresinkem
- Kuřecí dvojitý vývar s pikantními asijskými knedlíčky plněnými vepřovým masem
- Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem
- Pizza quattro formaggi (čtyři druhy sýrů)
- Krkovice pečená v mléku
- Kuřecí kousky na žluté paprice, hrášková rýže
- Křupavé krevety Sambal Manis
- Drůbeží játra s ananasem a jablky, rozinková rýže
- Fermentovaný Kimchi salát podávaný ve sklenici
- Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše
- Zeleninový kuskus
- Chia pudink s ovocnou pěnou
- Pita chléb s treskou
- Smažené nudle Bami Goreng s kuřetem a krevetami
- Pečený losos s chřestem v holandské omáčce
- Semifredo
- HOVĚZÍ PEČENĚ S CIBULOVOU OMÁČKOU A ZELENÝMI FAZOLKAMI
- Hovězí maso s plzeňským pivem a hořkou čokoládou
- Anglická snídaně s fazolemi
- Japonská polévka Ramen s dvojím masem a tekutým vejcem
- BBQ žebra s medovo-pivní glazurou s hráškem
- Citronáda s vůní dálek
- Jelení pečeně v tmavé omáčce s brusinkami a perníkovými kroketami
- Pateis de Bacalhau – krokety s nasolenou treskou a citrónovou majonézou
- Miso s řasami wakame, lososem a tofu
- Salát Caesar s grilovaným kuřetem, vejcem obaleným v parmezánu a krémovou omáčkou
- Grilovaná kuřecí prsíčka s omáčkou Marinara a gnocchi
- Glazované vegetariánské kuličky se zeleninou a rýží
- Grilovaná zelenina ve sladké glazuře se sezamem
- Kuře Tikka Masala
- Losos s chorizem a kedlubnou
- Vietnamská polévka Pho Bo s rýžovými nudlemi a hovězím masem
- Rajčatové těstoviny tagliarini s chřestem, pošírovaným vejcem a parmazánem
- Trota al cartoccio - Pstruh v papilotě
- Králík Cacciatore
- Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem
- Asijská kachna s křupavou kůží
- Krůtí závitek se špenátem a paprikovou rýží
- Currywurst, pivní cibulka, kysané červené zelí a řepa
- Dýňo-fazolový burger
- Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
- Hovězí Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkví s pomerančem na špenátovém pyré
- Kuřecí špíz v pikantní marinádě s kokosovým mlékem
- Bitterballen
- Falafel v chlebu pita s česnekovou omáčkou
- Involtini di sogliola di gamberetti - Závitky z mořského jazyka s krevetou na citrónovo-máslové omáčce
- Tortellini se špenátem, candátem a citronovou omáčkou
- Salát s křupavou kachnou, jarní cibuli a sezamo-sojovým drezinkem
- Restovaná vepřová líčka
- Bramborový salát
- MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
- Pečená pražma s gnocchi, datlemi, parmezánem, slunečnicovými semeny a rybím jus
- Polévka z hovězích oháněk s čočkou a restovanou zeleninou
- Klobásová roláda, nakládaná zelenina a řeřichová majonéza
- Bibimbap – hovězí maso na korejský způsob se zeleninou a vejcem
- Croque „Tear and Share“
- Arancini se sýrem taleggio, dip z fava fazolí s bazalkou
- Kuřecí křídla BBQ se sýrovým dipem
- Vepřová panenka plněná klobásovou směsí s brambory na kyselo (zajac so zemiakmi na kyslo)
- Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
- Belgické hranolky, andaluská omáčka a kip kap
- Ryba v křupavém těstíčku
- Tuňákový wrap (bezlepkový)
- Kachna se zeleninou a vajčenými nudlemi
- Kebab na špízu s mátovou omáčkou a arabským chlebem
- Salát s grilovanými játry a jahodovou vinaigrette
- Hovězí se sladkou čili omáčkou a zeleninou se smaženou rýží s vejcem
- Hovězí roštěná s omáčkou ze zeleného pepře a těstovinovým salátem
- Žebra v BBQ omáčce
- Italská houbová polévka s gnocchi a celerem
- Bramborová polévka s pohankou
- Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
- Frittata se špenátem a mozzarellou
- Pastevecký krůtí perkelt s haluškami
- Semolina krém, ovoce, čoko krokant, sirup z černého piva
- Uzená mrkev s mořskými řasami a citronovou majonézou
- Pečeně z divočáka s brambory a jalovcovou demi glace omáčkou s gorgonzolou
- Kalamáry na salátu ze zelené zeleniny a pepperoni klobáskou
- Ukrajinský boršč
- Salát Waldorf s brokolicí a čočkou
- Králík cibulář se zeleninovým ratatouille a petrželovými bramborami
- Italský hot dog
- Mexický hot dog
- Nudle s mákem, pomerančem, vanilkovou omáčkou a cukrovou pěnou
- Vitello tonnato - Telecí s tuňákovou omáčkou
- Sladkokyselé kuře s ananasem a bambusem
- Piškot z olivového oleje s pomerančovým želé a domácí vanilkovou zmrzlinou
- Smažené těstoviny Bami Goreng
- Šakšuka
- Hovězí burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou
- Lámanková polévka s vejcem a červenou čočkou
- Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Vegetariánské kuličky v houbové omáčce s pappardelle
- Pikantní vepřova žebra s Wok pečenou zeleninou
- Pšeničná tortilla s čerstvou zeleninou a pečenm tempehem
- Kuřecí křídla glazurovaná v asijské omáčce BBQ
- Roastbeef, pečená kořenová zelenina, beurre rouge, fiseé, bylinky
- Banh Mi vepřová bageta
- Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou
- Hovězí marinované v jablečné šťávě a zázvoru
- Smažené rizolety plněné květákem, s listovým špenátem a šťouchanými bramborami
- Srdíčkový paprikáš s tarhoňou
- Melounovo – jahodová polévka
- Polévka Hladká Ančka
- Kuře na paprice se šafránovými nudlemi
- Pomalu pečená králičí stehna v krémové omáčce s kyselými houbami, kapustou a krupicovými noky
- Polévka Madloch
- Dýňové pyré
- Pyré z pečeného celeru v soli s nakládanou kedlubnou
- Krémová dýňová polévka s broskví, s přidáním kokosového mléka a curry
- Gnocchi s rajčatovou omáčkou a s olivami
- Guláš z lilku a cizrny
- Veganská houbová Ramen polévka
- Jemná bábovka s majonézou
- Studená polévka ze zeleného hrášku
- Drůběží tokáň s fazolkami a bramborem
- Pohankové vafle s kompotem z kaki a zmrzlinou
- Trhaná žebra, řepa, tvaroh, salát, kváskový chléb,křen
- Balatonská drůběží směs s chlebem
- Thajská kokosová polévka s krevetami, galangou, citrónovou trávou a koriandrem
- Vepřové koleno sous-vide připravené po bavorsku s bramborovo-křenovou kaší
- Veganský krém z bílé zeleniny s petrželovým olejem
- Pomalu pečené vepřové v korejském stylu
- Konfitované kachní stehno se smaženými nudlemi a zeleninou
- Těstovinový salát
- Pošírované kuře s lanýžem
- Grilované krevety s ananasem a citrusovou majonézou
- Rizoto s grilovaným kuřetem a sýrem cheddar
- Rajská omáčka s hovězím masem
- Těstoviny s kuřecím masem
- Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy
- Kotlíkový guláš
- Jarní rolky s veganskou majonézovou omáčkou
- Vegetariánská krémová polévka ze sladkých brambor a rajčat
- Tacos s rybou v pivním těstíčku
- Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
- Tradiční guláš
- Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Rajská polévka
- Ananasové taštičky s mascarpone a maracujou
- Špagety s vepřovým masem a rajčaty
- Krémová polévka z bílého chřestu
- Osso Buco
- Veganský bramborový salát
- Cibulačka
- Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce
- Selátko s hráškem, mátou, salátem a zeleninovým ragů
- Nugety z květáku
- Noky z batátů a ricotty v bazalkové vinné omáčce
- Konfitovaná husa s boby na hnědém másle a stročky
- Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi
- Penne se špenátem a ricottou
- Uzené kuře, ragů z cizrny, cider omáčka, grilované zelí, cuketa a slunečnice
- Studená polévka ze zeleného hrášku v party stylu
- Pečený losos, ložená zelenina, grenaille, citrónový konfit, ředkev
- Parmazánový krém s olejem z česneku a šalotkovými chipsy
- Straciatella - Polévka s vaječnou zavářkou
- Glazovaný losos v zázvorovo-sojove omáčce s teplou zelenou zeleninou s houbami
- Sýrové tortellini s lanýžovým máslem a hříbky
- Krůtí stehno plněné hráškem a sladkými brambory ve vlastní šťávě
- Hovězí v omáčce z černého pepře se sójovými výhonky a brokolici
- Glazovaná vepřová žebírka
- Tagliatelle alla Puttanesca
- Kuřecí prsíčko na zeleninových tagliatelle
- Vegetariánská pizza s gyrosem
- Indonéský nudlový salát
- Vepřová líčka v omáčce velouté s fazolovými boby a plněnými saccottini
- Krémová pórková polévka vichyssoise
- Ribollita - Toskánská polévka s fazolemi
- Křupavý falafel z květáku s omáčkou chimichurri
- Polévka z černého kořene s ořechovým pestem
- Kachna pečená tradičním orientálním způsobem, podávaná s dýní, červeným zelím a praženými ořechy
- Mrkvová polévka s kokosem
- Krevetový burger, grilovaná slanina s čínským zelím a rajčaty, surimi, majonéza jalapeňo
- Kuřecí játra s třešněmi a bramborovými rösti
- Salát do růžova s pečeným hovězím, s pomerančem a křupavou šalotkou
- Smažená vepřová líčka v panko strouhance
- Tapas - Empanadas
- Pošírovaná hruška v kořeněném víně podávaná se skořicovou pěnou a ořechovou zmrzlinou
- Dvojité smažené jarní závitky
- Asijská kuřecí polévka s nudlemi
- Glazovaná mrkev s drůbežími krky, kořeněnými pistáciemi a zakysaným krémem
- Závitek z pečeného lilku, doplněný mozzarellou a rajčaty, kuskus
- Asijský Hot Dog
- Veganská pizza - Chili con carne
- Topinamburový krem
- Grilovaný mečoun se zálivkou vinaigrette a kytičkou salátů
- Veganský salát se zeleným pesto-vinaigrette dresinkem
- Drůbeží žaludky na krémových krupkách
- Mac – sýrová kroketa
- Zeleninový wok s nudlemi
- Spaghetti s hovězími kuličkami a salsou
- Krémová krevetová polévka se zeleninou
- Plněné brambory - Á la Florentínské
- Veganské sádlo
- Cheesecake podávaný se zavařeninou, krémem ganache a chalvovou zmrzlinou
- Vegetariánská pizza – cherry rajčata a červená paprika
- Drůběží karbanátek s červenou řepou a cizrnou
- Drůbeží consommé s orientálními pirožky z vepřového masa, ostře kořeněné
- Zelené kari s kuřetem
- Pečený Roastbeef s tatarskou omáčkou
- Ochucený bylinkový krém na steak
- Tempura z žampionů Portobello
- Padrónské papričky, šafránová omáčka aioli, kváskový chléb
- Hovězí jazyk v medovo-hořčicové zálivce s citrusy a rukolou
- Pikantní kuřecí tacos s koriandrem a avokádem
- Zelená zelenina se žlutým kari
- BBQ sendvič s kuřecím masem a krémovým Coleslaw salátem
- Hanácká Polévka
- Veganské tacos Chili con NoCarne s guacamole a kyselou salsou
- Kuře pečené na jablkách s nastavovanou kaší
- Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
- Cibulačka s krupicovými noky
- Rybí polévka s konfitovanými bramborami
- Salát s grilovanou čekankou, hruškou a vlašskými ořechy s medovo-hořčicovou omáčkou
- Kuřecí stehno na divoko s pečeným bramborem a mrkvovým pyré
- Sekaná s vejcem a selskou nastavovanou kaší
- Vaječná omeleta s uzeným lososem
- Pečené kuře s cizrnou a špenátem
- Krémová polévka z pečených paprik s Teriyaki bůčkem
- Grilovaný flank steak se salátem
- Kyselka jihlavská
- Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob
- Králičí pajšlouka
- Zadělávaná zelená čočka s přidáním papriky a žampionů
- Hickory sýrové těstoviny
- Aztécká polévka s opečenými nudlemi
- Základní čínský zelný salát
- BBQ kukuřicové lupínky se zeleninou
- Medové kuřecí paličky s pečeným bramborem, zeleninou a sýrovým dipem.
- Křupavé růžičkové kapusty s krémovo majonézovým dipem
- Buffalo americký hot dog
- Italská zelená minestrone polévka
- Vegetariánský burger s jalapeňo a nakládanou cibulkou
- Křupavá zelenina v tempuře
- Grilovaná křidélka z kuřete s gochujang
- TRESKA SE ZELENINOVOU KAŠÍ
- Květáková polévka s mrkvovými nudličkami a krupkami
- KVĚTÁKOVÝ QUICHE S RAJČATY
- Grilovaný meloun a salát se sýrem halloumi se zahradním dresinkem
- Salát z pečené tresky se žlutým kari, mangem a ananasem
- Veganské nugetky se salátem Coleslaw
- Pečené kuřecí paličky (finger food)
- Salát s grilovanou čekankou, fíky a hruškami
- Maďarská rybí polévka
- Veganské taštičky plněné rostlinným masem se smaženou cibulkou
- Jihozápadní zeleninové jarní závitky
- Dýňová polévka
- Zadělávané kuře s bramborovou kaší, brokolicí a květákem.
- Chow mein (kuře, krevety, brokolice, mrkev)
- Hovězí loupaná plec s mrkví
- Polévka po selsku
- Brokolicový salát
- Grilovaná treska se slaninou a mačkaným avokádem
- Vegetariánská bulka s nugetkami, salátem a veganskou majonézou
- Quiche s uzeným kuřecím masem, hořčicí a čedarem
- Španělská česneková polévka
- Rybí koláčky s krabem a pikantní salsa z avokáda
- Dušené jehněčí kolínko
- Asijský vývar z pečené kachny
- Vegetariánský salát Caesar s nugetkami a krémovým dresinkem
- Vegetariánský kebab s pita chlebem, zeleninou, hranolky a česnekovým dipem
- Zeleninové antipasti s ricottou
- Slepice po šumavsku + Chodský báč
- Cassoulet
- Silný masový čaj s křupavou vaflí
- Polévka Kulajda
- KRÉM Z KOŘENOVÉ ZELENINY S PEČENÝM ČESNEKEM
- Šašlik
- KRÉMOVÁ BRAMBORAČKA
- Masové kuličky s mrkvovým ragů
- ITALSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU
- Rychlý vegetariánský wok s nudlemi
- Texas Ranger Tartar
- Avokádový dip s hranolkami ze sladkých brambor
- Kuře na americký způsob
- Libanonský salát tabbouleh s grilovaným lososem
- Krém z pečeného květáku
- Grilovaná mrkev s arašídy, mrkvovým pyré a limetkovým medem
- Ochucená pizza omáčka
- Slezský bigos
- Mletý karbanátek (vegetarián)
- Konfitovaná kachní stehna s bramborovými kuličkami (konfitované kačacie)
- TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM A VEJCI
- Zapékané těstoviny s kuřetem a brokolicí
- Veganský tatarák z rajčat a bazalky
- Teplý nudlový salát s kimchi, zeleninou, teriyaki omáčkou a kuřetem
- Speciál pro zápasový den
- Pražená rýže s kuřecím masem po azijsku
- Špagety s boloňským ragú
- Nadýchaný bun plněný trhaným kuřecím masem s hoisin a chilli omáčkou, nakládanou okurkou, koriandrem a chilli
- Kuřecí Stroganov s noky
- Grilovaný meloun & grilovaný ananas
- Houbové ragú s bylinkovo-máslovými haluškami (hubové ragú s bylinkovo maslovými haluškami)
- Šulky s pažitkovými bramborami
- OPEČENÉ NOKY S KYSANÝM ZELÍM
- VEPŘOVÁ PEČENĚ V MLÉCE S PEČENOU KAROTKOU A CIZRNOU
- Kuřecí prso s omáčkou Mornay
- SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA
- Konfitované stehno z farmářského kuřete podávané s kukuřičným pyré a popcornem
- Kari s vegetariánským kuřetem se zeleninou v kokosové omáčce
- Francouzský burger s kozím sýrem, marmeládou z červené cibule a rukolou (vegetariánský)
- Italská polévka minestrone
- Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
- Nudle s hovězím masem Teriyaki
- Houbové pohankoto s řapíkatým celerem
- Zelný závitek v rajčatové omáčce
- Šarišská MÁčanka
- Bramborové domácí krokety s delikátní omáčkou
- Křupavý houbový burger se šťavnatou omáčkou
- KUŘE PO LOVECKU S POLENTOU
- Ramen burger
- Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
- Korejská palačinka — Haemul Paejon
- Platýs s ragú
- Kuře Garam Masala se šafránovým kuskusem
- Kvašená červená pšenice s houbami a vařeným vajíčkem
- Pečené brambory plněné chilli con carne
- Pečené brambory severský styl s uzeným lososem
- Krémová dýňová polévka s chorizem
- Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré
- Krůtí řízky s višňovou omáčkou a bramborovými plackami
- Kuřecí prsa se zelenými fazolkami a dýní v zeleném kari
- Domácí hranolky s uzenou chipotle mayo
- Tortellini se špenátovým krémem
- Italský burger se sýrem gorgonzola, špenátem a sušenými rajčaty (vegetariánský)
- Pečený mořský ďas s omáčkou z bílého vína
- Ratatouille s vegetariánskými koulemi a bulgurem
- Skotské vejce s jehněčím masem
- Salát s grilovanými veganskými trhanými kousky
- Bombardino
- Salát s grilovanými jablky, mizunou a marinovanou
- Gua bao – Bochánky vařené v páře plněné trhaným masem
- Salát s tortellini, sušenými rajčaty a rukolou
- Segedínský guláš z uzeného kuřete
- Cizrnová polévka z Bombaje
- Batátové ravioly s mátovým přelivem
- Veganský ramen
- Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
- Mušle à la Marinière se smetanou a šafránem
- Pošírované vejce s ragů ze žabích stehýnek
- Uzený jazyk s kari omáčkou
- Křupavé drůbeží krokety s bylinkovou omáčkou a svěžím salátem
- Jehněčí žebírka s asijskou BBQ omáčkou
- Pečená brambora s krevetkami a zakysaným krémem
- Krémová rybí polévka - chowder s treskou, lososem a krevetami
- Originální singapurské kuře
- Fenyklový salát s kuřecím masem
- Vepřový bůček s teriyaki omáčkou, brokolicí a jasmínovou rýží
- Plněné lilky s veganským parmazánem
- Salát s batáty, kapustovým pestem a dipem z černého česneku
- Brokolicový dip
- Pečená cibule s pufovanou quinoou a kakaovým crumble
- Hovězí vývar s játrovým knedlíkem
- Kuřecí paličky marinované v pikantní sladké chilli omáčce s palicovou kukuřici
- Candát s loupaným ječmenem, omáčkou z opražené řepy a karamelizovanou růžičkovou kapustou
- Šumavský drůběží kaldoun
- Špagety s račími ocásky a mušlemi v kari omáčce s vínem
- Pečený burger z červené řepy a sladkých brambor
- Křupavá květáková křidélka s pikantní omáčkou z Gochujangu a medu
- Zeleninová polévka Minestrone
- Křupavý bůček, karamelizovaný pastinák, pikantní meruňky v zálivce z bílého vína a uzená majonéza s drcným pepřem
- Louisianský Po´Boy sendvič s hlívou a Old Bay majonézou
- Americký hamburger
- Žebírka BBQ s medovo-pivní glazurou, pyré ze sladkých brambor, zelený hrášek
- Řecký jehněčí burger se sýrem Halloumi
- Orientální salát s krevetami v bamborové krustě s pikantním sladko-kyselým dipem
- Duhový pstruh s omáčkou velouté a hráškovým pyré s vanilkou
- Veganský Stroganov s nočky
- Lososový tatarák s avokádem
- Kuřecí stehno s nádivkou naruby
- Bílá klobása s bramborovo-čočkovým salátem
- Šašlik z krůty marinovaný v kefíru, fazolové lusky se slaninou, koktejlová rajčata a artyčoky
- Vegetariánský burger z červenýh fazolí
- Remuládová omáčka
- Ceviche z makrely s mořskými plody a šafránem
- Drůbeží kaldoun
- Thajská krevetová polévka s bramborovými knedlíčky
- Brněnský řízek s teplým bramborovým salátem
- Veganský burger na zeleno
- Čočkový prejt s jáhlami a dýní
- Malý Sriracha nudlový burger s pikantní majonézou
- Ohnivě pikantní majonézová křidélka z květáku a malým tipem
- Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem
- Krémový špenát se sázeným vejcem
- Vepřové plátky s arašídy ve žlutém kari
- Krevety s ananasem ve žlutém kari
- Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou
- Club sandwich s kuřecím masem a slaninou
- Tacos s veganskými nugetkami, zeleninou a ostrou salsou
- Dráčky s krkonošskou kaší a listovým špenátem
- Vepřové žebírko sous-vide s liškami a cherry rajčaty v lovecké omáčce
- Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Pad Thai — asijské nudle s krevetami
- Kočičák s kapřími hranolky
- Salát se sýrovou gremolátou
- Plochý chleba s pečenými rajčaty
- Aztécká polévka s tortilla čipsy, čedarem a zakysaným krémem
- Rajská omáčka
- Krém z celeru a brambor s kokosovým krémem a olejem z koriandru
- Filet z kuřete ve směsi panko s jablečným čatní
- Bowl s divokou rýží a hovězím ribeye steakem
- Veganská šavarma se zeleninou