Menu

Připravili jsme si pro vás bezplatné nástroje, které vám pomohou při navrhování ziskových jídelních lístků, v angličtině se nazývá Menu engineering. 

Navrhování ziskových jídelních lístků

Jak efektivně zvýšit zisk restaurace? Tuto otázku si klade mnoho gastro profesionálů. Proto jsme pro vás přichystali online webinář a brožuru ke stažení. Tyto nástroje vás detailně provedou tématikou ohledně ziskových jídelních lístků a pomohou při snížení nákladů a zvýšení zisku vaší restaurace. 

 

Výše uvedené nástroje jsme pro vás připravili s ohledem na neustále zvyšující se náklady ve všech gastronomických oblastech. Též zaznamenáváme úbytek hostů v gastronomických zařízeních, což má negativní dopady na obraty a zisky jednotlivých provozoven.

 

Danou situaci nebereme na lehkou váhu, a proto chceme pomoct všem gastro profesionálům, kteří se mohou nacházet ve složité podnikatelské situaci. Prvním a nejjednodušším krokem je optimalizace vašeho jídelního lístku a jeho transformace ve výdělečný jídelní lístek. Nejprve doporučujeme začít naším webinářem pod názvem Analýza ziskových jídelních lístků. Webinářem vás provede UFS šéfkuchař Milan Sahánek, který vám ukáže, jak analyzovat váš jídelní lístek a jaké provést konkrétní změny za účelem snížení nákladů a zvýšení zisků. Následně doporučujeme stáhnout brožuru, která popisuje krok za krokem optimalizaci jídelního lístku. Na konci brožury si můžete stáhnout excelovou šablonu, do které vyplníte údaje z vaší provozovny a excel za vás vše vyhodnotí.

 

Věříme, že vám naše nástroje pomohou stabilizovat se a v ideálním případě navýšit zisky vaší restaurace. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu