Tradiční kuchyně v novém pojetí
Unikátní spojení známých suroviny v neotřelých kombinacích
-
-
Plody moře
Přesto, že jsou plody moře neodlučnou součástí středozemní kuchyně, byla to však jejich chuť, která způsobila, že se rychle staly lahůdkou aristokracie na celém kontinentu. Dnes jsou mnohem oblíbenější a nadchnou jazýčky lidí z různých regionů světa. Jsou důležitým zdrojem bílkovin a mastných kyselin omega-3 a kromě toho zásobují jódem a vitaminy ze skupiny B.
-
Regionální speciality české a slovenské kuchyně.
Stáhněte si naši brožuru a inspirujte se regionálními specialitami české a slovenské kuchyně. Vyplňte formulář níže a zjistěte více o specialitách z regionů jako je Haná, Horácko nebo Orava.
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se