Ačkoliv obvykle určitou bylinku nebo koření spojujeme s určitou regionální kuchyní, většinu z nich můžete použít v desítkách jídel, polévek, salátů, nebo chuťovek. Jak používat bylinky a koření nejlépe?
Oregano se dobře hodí k pizze, rozmarýn k bramborám, nové koření do vývaru, to vše všeobecně víme. Ale jak můžeme používat koření a bylinky jinak?
Bylinky a koření mají velký potenciál a jejich intenzivní aroma může jídlo kompletně přetvořit. Právě proto byste se neměli spoléhat jen na staré recepty a základní koření. Inspirujte se tipy od našich kuchařů, buďte kreativní a najděte si svou vlastní chuť.
Tradiční jídla se sladkou paprikou
Neobvyklá jídla se sladkou paprikou
Tradiční jídla s pálivou paprikou
Neobvyklá jídla s pálivou paprikou
Tradiční jídla s římským kmínem
Neobvyklá jídla s římským kmínem
Tradiční jídla s černým pepřem
Netradiční jídla s černým pepřemx
Tradiční jídla s novým kořením
Neobvyklé pokrmy s novým kořením
Tradiční jídla s oreganem
Neobvyklá jídla s oreganem
Tradiční jídla s tymiánem
Neobvyklá jídla s tymiánem
Tradiční pokrmy s rozmarýnem
Neobvyklá jídla s rozmarýnem
Tradiční pokrmy s majoránkou
Neobvyklá jídla s majoránkou
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.