1. Úvod do grilování
Národní šampión v grilování, šéfkuchař Abdul Yaseen z restaurace Darbaar vám ukáže, jak se stát pánem grilu. Uvede vás do světa grilování a barbecue, naučí vás všechny techniky, ukáže potřebné vybavení, dovednosti a přísady. Od nákupu surovin přes marinování ryb až po použití robata grilu - je tu spousta věcí, které vám pomohou začít.
2. Příprava vaší kuchyně pro grilování
Pojďte s námi na virtuální prohlídku po kuchyni v restauraci Darbaar. Šéfkuchař Abdul Yaseen vám ukáže základní vybavení pro dobré grilování a barbecue, od grilování na robata grilu po dosažení dokonalých výsledků v peci tandoor.
3. Nákup kvalitních ingrediencí
Šéfkuchař Abdul Yaseen vás seznámí s důležitostí kvalitních surovin, od nákupu sezónních surovin až po skladování koření pro dosažení nejlepších výsledků, stejně jako s tipy, jak zajistit čerstvost ryb a masa.
4. Jak připravit a marinovat rybu v celku
Pro nejlepší výsledky na grilu je důležitá příprava, koření a také marinování celých ryb.
5. Mořský vlk se zeleninou na robata grilu
Naučte se grilovat a vařit na páře celé ryby na robata grilu, abyste pokaždé měli dokonale opečenou kůži a jemné maso.