1. Seznamte se se Jeanem
Ahoj! Šéfkuchař Jean Van Der Westhuizena vás provede rychlokurzem, jak připravit dokonalý fond a zároveň se podělí o všechno, co se o jeho přípravě naučil na své 20leté kulinářské cestě.
2. Příprava a vybavení kuchyně
Téměř každá kuchyň je vybavena tak, abyste mohli uvařit dostatečně velké množství základního fondu. Zjistěte, co šéfkuchař Jean používá ve své kuchyni.
3. Nakupte správné suroviny
Pochopte rozdíl mezi typy fondů a tím, jak vytvářet chutě.
4. Příprava
Postupujte podle pokynů šéfkuchaře Jeana, abyste zaručili optimální vaření ingrediencí.
5. Techniky
Zjistěte, proč teplota použité vody může mít velký vliv na výslednou chuť.
6. Sesbírání nečistot
Šéfkuchař Jean vám ukáže, jak zbavit fond nečistot a sdílí své návrhy na přidání zemité chuti do fondů.
7. Zeleninový fond
Jak získat maximum chuti ze zeleniny s co nejmenším úsilím? Naučte se triky od šéfkuchaře Jeana!
8. Kuřecí fond
Naučte se, jak se vyhnout nahořklému kuřecímu fondu.
9. Zcezení fondu
Jakmile jsou všechny fondy uvařené, kuchař Jean je scedí, aby nám ukázal rozdíly v barvě.
10. Základní fondy od Unilever Food Solutions
Šéfkuchař Jean představuje řadu Knorr od společnosti Unilever Food Solutions, které jsou skvělé nejen k vytvoření fondů, ale také k dotažení pokrmů k dokonalosti nebo přidání další hloubky jejich chutí.