Úvod
Seznamte se s Michelle Theronovou, šéfkuchařkou restaurace Hazendal Wine Estate. Přiblíží vám svůj pohled na lokální produkty a naučí vás dva skvělé veganské recepty – sladké kokosové parfait s rakytníkem a dýňové gnocchi s lískovými ořechy.
Parfait – 1. část
Naučíte se těsto na rostlinné bázi, s náhradou tradičních surovin veganskými alternativami a dostanete skvělé tipy ohledně časování a teplot při pečení v troubě.
Parfait – 2. část
Připravte si griliáš z pekanových ořechů a jako první krok vylouhujte čaj rooibos s citrónovou příchutí. Dostanete rady ohledně dokonalých textur a teplot.
Parfait – 3. část
Před vařením smíchejte rakytníkové pyré a kumkvatový džem, zahřejete, nechte zchladnout, pak kokosové parfait zmrazte.
Parfait – 4. část
Složte dohromady jednotlivé části a vytvořte veganský vrstvený dezert plný rostlinné energie a skvělých chutí!
Gnocchi – 1. část
S těmito gnocchi vsadíte na sílu rostlinné kuchyně. Naučíte se uhníst a vyválet dokonalé těsto, vytvarovat ho a uvařit.
Gnocchi – 2. část
Gnocchi opečete pěkně do křupava a dozlatova a sezónní přísady jim dodají barevný podzimní nádech.