Menu

Suroviny

+

Jehněčí karbanátky

Náplň hamburgeru

Podávání


Štavnatý jehněčí burger doprovázený jedinečnou chutí sýru Haloumi je příkladem využití tradičních řeckých surovin s inovativním přístupem.

...

Příprava

  1. Jehněčí karbanátky

    • Smíchejte jehněčí maso shořčicí a pepřem.
    • Vytvarujte 10 ks karbanátků.
    • Opečte maso na grilu nebo pánvi. Ujistěte se, že je uvnitř šťavnaté.
  2. Náplň hamburgeru

    • Sýr Halloumi nakrájejte na plátky a opečte po obou stranách.
    • Nakrájenou červenou cibuli naložte do vinného octa a nechte několik minut odležet.
    • Sušená rajčata nakrájejte na kousky.
  3. Podávání

    • Bulky opečte.
    • Namažte je Yofresh, na který položte opláchnutou a osušenou rukolu.
    • Dále vršte jehněčí karbanátek, sýr Haloumi, cibuli a sušená rajčata.
    • Podávejte sčerstvě připravenými hranolkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu