Menu

Suroviny

+

Příprava kuřete

Příprava salátu coleslaw

Sestavení sendviče

  • Chléb, brioškové bulky 10.0 ks
  • Zelený salát 250.0 g

Klasický sendvič s jemně natrhaným kuřecím masem, které je zalité pikantní BBQ omáčkou. Tento oblíbený pokrm s výraznými chutěmi je ideální pro oběd nebo večeři.

...

Příprava

  1. Příprava kuřete

    • Ochuťte kuřecí maso solí a pepřem. Vložte ho do širokého hrnce nebo pánve. Přidejte dostatek připraveného kuřecího vývaru, aby kuřecí maso bylo zalito. 
    • Přiveďte vývar k varu na silném ohni, poté snižte teplotu na nízkou a nechte kuřecí maso vařit, dokud nedosáhne vnitřní teploty75 °C) nebo už není růžové uprostřed, což trvá asi 12-15 minut. Jakmile je kuřecí maso uvařené, vyjměte ho z hrnce a nechte ho odpočinout, dokud nebude dostatečně vychladlé pro manipulaci.
    • Kuřecí maso natrhejte a smíchejte s BBQ omáčkou.  
  2. Příprava salátu coleslaw

    5 minut, plus čas na vychlazení
    • Smíchejte Hellmann´s majonézu, ocet, cukr, sůl a pepř v míse.
    • Přidejte obě zelí a mrkev. Nechte v chladničce alespoň 1 hodinu odpočinout, aby se chutě spojily.  
  3. Sestavení sendviče

    10 minut
    • Lehce opečte housky tak, že je umístíte do trouby nebo salamandru předehřáté na 180 °C po dobu 3 minut s vnitřní stranou nahoru.
    • Sestavte sendvič tím, že na spodní housku přidáte natrhané kuřecí maso s BBQ omáčkou a poté přikryjete nakládanými okurkami, salátem + coleslaw a horní houskou.
    Kuřecí maso s BBQ omáčkou můžete připravit předem a zmrazit až na 3 měsíce nebo uložit do lednice na 4 dny.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu