Menu

Suroviny

+

Ingredience

  • Bílá jemná klobása 1500.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml

Salát


...

Příprava

  1. Ingredience

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky cca 2 cm velké a vložíme do mísy. Velkozrnnou čočku přebereme a uvaříme ji včásti vývaru na skus. Poté ji přecedíme a necháme vychladnout. Propláchnutou červenou čočku vložíme do vroucího vývaru, velmi krátce povaříme na skus, přecedíme a necháme vychladit. Obě uvařené čočky přidáme knakrájeným kostkám brambor, přidáme naklíčenou čočku, olej, ochutíme solí, octem, zeleninovým bujónem a vše lehce promícháme. Necháme odležet vchladničce.
  2. Salát

    Klobásu naměříme a otáčením střívka rozdělíme na porce, ve zúžení překrojíme, jednotlivé porce svineme do spirály a středem propíchneme špejlí. Pečeme na tuku Combi Profi při cca 140°C tak, že GN plech postříkáme tukem, poklademe stočenými klobáskami a opět svrchu postříkáme, pečeme do zlatova (cca 5-6 minut).
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu