Menu

Suroviny

+

Ingredience

  • Vepřová Kýta K.U. 1000.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l 30.0 g
  • Zelený hrášek 100.0 g
  • Kuřecí Šunka – Drobné Kostičky 200.0 g
  • Vejce 200.0 g
  • Sůl 10.0 g
  • Hladká mouka 100.0 g
  • Strouhanka 200.0 g
  • Mléko 100.0 ml
  • Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml

Salát


...

Příprava

  1. Ingredience

    Zvepřového masa nakrájíme tenčí plátky, rozklepeme je, mírně osolíme a naplníme pevnou směsí vajec míchaných na tuku se šunkou a hráškem. Naplněný plátek přehneme a okraje sklepeme do sebe (nebo spíchneme párátkem). Obalíme vtrojobalu, položíme na GN plech, postříkáme tukem Rama Combi Profi, otočíme a opět postříkáme tukem. Vložíme do rozpáleného konvektomatu a pečeme při 220°C (horký vzduch) 10-12 minut.
  2. Salát

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě teplé nakrájíme na tenká kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky nebo plátky, stejně tak červenou cibuli. Brambory, okurky a cibuli smícháme, zalijeme horkým vývarem a olejem. Při míchání kontrolujeme, jal brambory nasákly vývar, případně dolijeme kdosažení požadované konzistence. Ochutíme solí, octem, hořčicí a nasekanou petrželkou. Plněný řízek můžeme podávat i napůlený.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu