Suroviny
Ceviche z makrely s mořskými plody a šafránem
−
+
€70.1
Postup
Čerstvá makrela (nebo jiná spíše větší čerstvá ryba), celá
/kg
700.0 g
0%
Fazole Edamame
/kg
100.0 g
0%
Krevety loupané, velikosti 20/30
/g
400.0 g
0%
Limetová štáva
/
125.0 ml
0%
Olej, olivový
/l
125.0 ml
0%
Sůl
/kg
5.0 g
0%
Šafránová omáčka
Voda
/l
300.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/g
10.0 g
0%
Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
/g
15.0 g
0%
Xantan
/g
1.0 g
0%
Limetová štáva
/
25.0 ml
0%
/
Postup
-
Čerstvá makrela (nebo jiná spíše větší čerstvá ryba), celá 700.0 g
-
Fazole Edamame 100.0 g
-
Krevety loupané, velikosti 20/30 400.0 g
-
Limetová štáva 125.0 ml
-
Olej, olivový 125.0 ml
-
Sůl 5.0 g
Šafránová omáčka
-
Voda 300.0 ml
-
Xantan 1.0 g
-
Limetová štáva 25.0 ml