Menu

Suroviny

+

Tokáň a příloha :

Servírování :

  • Petrželová nať 10.0 g

...

Příprava

  1. Tokáň a příloha :

    Tokáň: 
    Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, opečeme, zalijeme vodou a kuřecím vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka. Šťávu zahustíme jíškou, zjemníme smetanou a dochutíme majoránkou. Nakonec přidáme blanšírované fazolky (případně pokrájené na menší kousky) a pouze je v omáčce lehce prohřejeme. 
    Příloha:
    Brambory propláchneme a pokrájíme je na menší kousky. Zalijeme je vařící vodou, osolíme a vaříme doměkka. Poté brambory scedíme a uchováváme do výdeje při teplotě 65 °C.
  2. Servírování :

    Při výdeji posypeme porci nasekanou petrželovou natí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu