Menu

Suroviny

+

Postup:


Vyzkoušejte připravit tuto vynikající bezmasou alternativu klasických burgrů. Vaši hosté si ho zamilují!

...

Příprava

  1. Postup:

    • Rozmražené burgery vložte mezi dva pečící papíry a jemně je zploštěte, abyste dosáhli průměr asi 10–11 milimetrů.
    • Rozehřejte gril nebo pánev na pečení a namažte olejem. Hamburgery grilujte cca. 4 minuty, po 2 minutách je otočte.
    • Každou housku zevnitř zlehka ogrilujte.
    • Na vnitřní stranu housky rozetřete majonézu, navrstvěte špenát, dva plátky rajčat, pár cibulových kroužků a jedno grilované maso.
    • Poté přidejte plátky okurek, špenát, cibulové kroužky, plátky rajčat, grilovanou papriku, plátky nakládaných okurek a trochu kečupu.
    • Přidejte druhé grilované maso, špenát a grilovanou papriku. Burger přikryjte horní částí housky, politou trochou majonézy. 
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu