Menu

Suroviny

+

Placka

Serrano-Avo Mayo omáčka


Calabazita & Pinto Bean Burger je lahodný veganský burger, který spojuje chuť dýně s fazolemi pinto. Tento recept nabízí zdravou alternativu k masovým burgerům.

...

Příprava

  1. Placka

    • Smíchejte himalájskou sůl s nastrouhanou dýní v čisté míse a nechte 10 minut odstát. Poté vymačkejte dýni v jemném sítku, aby se odstranilo co nejvíce vody.
    • Rozmačkejte fazole pinto a smíchejte je s ostatními ingrediencemi, abyste vytvořili směs na burgery.
    • Burgery pečte při nízké až střední teplotě v nepřilnavé pánvi po dobu 5–7 minut na každé straně. (Burgery lze také péct v konvektomatu při 200 °C po dobu 12–15 minut, použijte nepřilnavý materiál pro dokonalé zezlátnutí.)  
  2. Serrano-Avo Mayo omáčka

    • Vysokorychlostním mixérem rozmixujte všechny ingredience na omáčku po dobu 45 sekund až 1 minuty. Omáčku dejte do plastové porcovací lahve a dejte ji do lednice, aby byla připravená k použití na burgery.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu