Menu

Suroviny

+

Salát

  • Tradičně upečené kuře 1.5 kg
  • Fenykl, přepůlený a nakrájený na tenké plátky 260.0 g
  • Jablka, zbavená jadřince a nakrájená na tenké plátky 600.0 g
  • Citrónová šťáva 80.0 ml
  • Cibule červená 160.0 g
  • Čerstvé petrželové listy 20.0 g
  • Pekanové ořechy, opečené a nasekané 40.0 g

Zálivka


Javorový sirup můžete nahradit medem. Doplnit můžete o rukolu a jarní cibulku.
Jako obměnu můžete Essenci a Primerbu nahradit pomerančovou šťávou a Knorr Šafránovou pastou.

...

Příprava

  1. Salát

    • Z kuřete odstraňte kůži a kosti, maso natrhejte.
    • Fenykl a jablka dejte do větší servírovací mísy a zalijte citrónovou štávou, aby nezhnědly. Přidejte kuře, cibuli nakrájenou na teké plátky, petržel a ořechy, promíchejte.
  2. Zálivka

    • V mističce vyšlehejte majonézu, Ramu Cremefine, javorový sirup, kuřecí essenci, Primerbu, sůl a pepř. Zálivkou přelijte salát a ihned servírujte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu