Menu

Suroviny

+

Omeleta

  • Vejce 30.0 kus
  • Parmezán 100.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 300.0 ml
  • Cesnek
  • Cibule šalotka 100.0 g
  • Olej 50.0 ml
  • Grilovaná paprika, mražená 350.0 g
  • Sýr mozzarella, bez syrovátky 250.0 g
  • Sůl A Pepř
  • Baby špenát (svazek á 125 g ) 250.0 g

Aby byla frittata ještě nadýchanější, stačí bílky ušlehat zvlášť a přidat na konec.

...

Příprava

  1. Omeleta

    • Vejce rozklepněte do nádoby, přidejte Ramu Cremefine Fraiche, jemně nastrouhaný parmezán, sůl a pepř dle chuti, celek důkladně promíchejte.
    • Do vaječné hmoty přidejte grilovanou papriku nakrájenou na proužky.
    • Šalotku a česnek nasekejte a na tuku zesklovaťte, přidejte očištěný špenát, promíchejte a odstavte.
    • Vše přidejte do vaječné směsi a opět promíchejte.
    • Na rozehřátou teflonovou pánev dejte trochu oleje, Dále vlijte rozmíchanou hmotu a několik kostek mozzarelly, chvíli restujte a dávejte pozor, aby se to nepřipálilo.
    • Možno vložit na chvíli do trouby nebo konvektomatu pro dokonalé propečení.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu