Menu

Suroviny

+

Guláš

  • Lilek (12 ks) 3000.0 g
  • Sůl Na Ochucení
  • Pšeničná Mouka Na Posypání
  • Cibule, na kostičky 700.0 g
  • Česnek, plátky 50.0 g
  • Olivový olej 80.0 ml
  • Uzená paprika 1.0 lžička
  • Římský kmín 1.0 lžičky
  • Konzervovaná cizrna 1000.0 g
  • Knorr Peperonata 2,6 kg 1300.0 g
  • Essence Zeleninový bujón 60.0 ml
  • Cerný Pepř Na Ochucení
  • Voda Pro Konzistenci

Servírování

  • Pažitka, nasekaná 60.0 g

...

Příprava

  1. Guláš

    • Lilek se slupkou nakrájíme na velké kostky, dochutíme solí a posypeme moukou.
    • Smažíme v hlubokém tuku při teplotě 200°C dozlatova.
    • Přeložíme na GN plech vyložený papírem a odstavíme.
    • Cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji, dochutíme paprikou a kmínem.
    • Přidáme cizrnu, peperonatu, dochutíme bujónem a nakonec přidáme lilek.
    • Guláš dochutíme. Je-li to nezbytné, podlijeme vodou do získání požadované konzistence.
  2. Servírování

    • Guláš podáváme posypaný svěží pažitkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu