Menu

Suroviny

+

Marináda

Maso

  • Hovězí roštěnec 1.5 kg

Glazura

  • Jablečná šťáva 100.0 ml
  • Med 80.0 g
  • Sezamová semena
  • Česnek, utřený 30.0 g

Glazurování masa v průběhu grilování nebo pečení dodává sladkokyselou příchuť, ochraňuje před vysycháním a dodává karamelizovanou kůrku.

...

Příprava

  1. Marináda

    • Smíchejte dohromady všechny složky. Důkladně promíchejte.
  2. Maso

    • Maso nakrájejte na dlouhé proužky napříč vláken a promíchejte s marinádou. Odstavte minimálně na 2 hodiny.
    • Potom napíchejte maso na namočené špejle.
  3. Glazura

    • Promíchejte všechny složky a povařte, kromě sezamu, který je na obalení.
  4. Grilování

    • Hovězí maso grilujte, občas štětcem potírejte glazurou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu