Menu

Suroviny

+

Postup :


...

Příprava

  1. Postup :

    • Omyté kuřecí skelety vložte do hrnce se studenou vodou. Přidejte bobkový list, nové koření a vařte na mírném ohni cca 30 minut.
    • Na  olivovém oleji orestujte cibuli, na  kostky nakrájenou mrkev a celer a přidejte všechno do vývaru.
    • Po chvíli vsypte do vývaru těstoviny Grandine (kuličky) a vývar ochuťte kořenicí přísadou Delikát. Vařte, až budou těstoviny měkké.
    • Na  závěr vyjměte skelety, přidejte na  kostky nakrájenou cuketu, Knorr Tomato Pronto a Knorr Peperonata.
    • Polévku přiveďte do varu, dochuťte dle chuti a posypte čerstvě nasekanou petrželovou natí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu