Menu

Suroviny

+

Omáčka

Zelenina

  • Zelené fazolové lusky (celé rozmrazené) 1.2 kg
  • Cizrna v konzervě (bez nálevu) 400.0 g

Krémové karí ve spojení se zeleninou je výbornou alternativou do masových pokrmů. Zelené fazolové lusky by se neměly dlouho vařit a cizrnu přidáváme až nakonec. Obvykle se podává s nudlemi nebo rýží.

...

Příprava

  1. Omáčka

    • Na tuku Rama orestujte cibuli, česnek a ořechy, přidejte kari koření, citronovou trávu a zázvor.
    • Potom přlijte Ramu Cremefine 15 % a kokosové mléko, vařte několik minut na mírném ohni.
  2. Zelenina

    • Přidejte fazolkové lusky a cizrnu, vše duste několik minut, dochuťte dle potřeby.
  3. Podávání

    • Při servírování můžeme posypat tence nakrájenými proužky chilli papričky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu