Menu

Suroviny

+

Příprava a sestavení burgeru


Toto jídlo inspirované korejskou kuchyní je plné výrazných chutí a jedinečných textur, které přidají do vašeho menu trochu vzrušení. Jemné maso, pikantní salát a ostrá omáčka tvoří nezapomenutelné a lahodné jídlo. Perfektní volba pro fusion menu nebo pro speciální příležitost.

...

Příprava

  1. Příprava a sestavení burgeru

    30 minut
    • Do středně velké mísy přidejte mleté hovězí a Knorr Hovězí fond, promíchejte. Rozdělte masovou směs na 10 stejných částí a každou část vytvarujte v placku.
    • Placky umístěte na pánev nebo gril a pečte, dokud nejsou hotové, přibližně 4-6 minut z každé strany.
    • Na pánvi opečte 10 vajec na střední teplotu, přibližně 4-5 minut.
    • Housky lehce opečte na pánvi nebo je umístěte do salamandru předehřátého na 190 °C po dobu asi 3 minut, vnitřní stranou nahoru.
    • Sestavte burger tak, že na každý spodní díl housky položíte plátek sýra, následuje masová placka, kimchi salát a sázené vejce. Na každý vrchní díl housky rozetřete Hellmann’s pikantní majonézu a dokončete sestavení.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu