Menu

Suroviny

+

Příprava


Orientační výrobní cena 1 porce je 35 Kč.

...

Příprava

  1. Příprava

    1. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, kmín, mletou sladkou a pálivou papriku, pepř, podlijeme vodou, přidáme Knorr Essenci Hovězí bujón a podusíme.
    2. Vložíme vepřové maso, osolíme a dusíme dále. Očištěné na čtvrtky nakrájené brambory, nakrájenou zelenou papriku a rajčata přidáme až k měkkému masu a dovaříme. Na závěr dochutíme promnutou majoránkou.
    3. Kotlíkový guláš podáváme skrajícem chleba.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu