Menu

Suroviny

+

Krém

Podávání

  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 100.0 ml
  • Chilli paprička 1.0 kus
  • Cerstvé Zelené Bylinky
  • Mrkev, čerstvá

Dýně se nesmí vařit ve velkém množství vody, protože tehdy ztrácí chuť a výživnou hodnotu. Lepší je dusit ji na mírném ohni v co nejmenším množství vody.

...

Příprava

  1. Krém

    • Dýni oloupejte, odstraňte semena a nakrájejte na velké kostky. Šalotku, mrkev a česnek¨oloupejte, nakrájejte a nechte zesklovatět ve vyšším hrnci na tuku Rama Culinesse Profi , nakonec přidejte kari.
    • Vložte nakrájenou dýni a broskev, zalijte vše polovinou vody a duste pod pokličkou. Po několika minutách dodejte zeleninovou esenci.
    • Když bude dýně měkká, umixujte ji na hladké pyré, přidejte kokosové mléko, zbytek vody, šťávu z limetky a povařte.
    • Potom odstavte z tepla, přidejte nakrájené studené máslo a míchejte, až se rozpustí.
    • Vše dochuťte dle potřeby.
  2. Podávání

    • Na porci polévky nakapejte zakysaný krém Rama 24 %, ozdobte nudličkami mrkve a chilli papričkou nakrájenou hodně drobně.
    • Ozdobte bylinkami, nejlépe čerstvým koriandrem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu