Menu

Suroviny

+

Polévka:

Servírování:

  • Chipsy nachos 40.0 g

Vyzkoušejte rychlý recept na skvělou polévku z dýně Hokkaido dochucenou pikantním chorizem a voňavým bylinkovým pestem podávanou s křupavými nachos. 

...

Příprava

  1. Polévka:

    • Na polovině oleje orestujte chorizo, vyjměte z pánve a nechte odstát.
    • Na stejné pánvi orestujte dozlatova cibuli a česnek.
    • Poté přidejte zeleninu, římský kmín, uzenou papriku a krátce orestujte.
    • Přilijte vodu a zeleninový vývar, přikryjte a vařte, dokud zelenina nezměkne.
    • Poté přidejte 3/4 Primerba pesta, promíchejte a okořeňte podle chuti. 
  2. Servírování:

    • Smíchejte zbývající Primerbu se zbývajícím olejem.
    • Krémovou polévku nalijte do misky, přidejte chorizo, pokapejte ochuceným olejem a navrch dejte nachos a opečená dýňová semínka.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu