Menu

Suroviny

+

Krokety

Dressing


Můžete připravit krokety z jiného druhu masa nebo ryb. Nezapomeňte vždy přidat máslo, které dodá speciální šťavnatost.

...

Příprava

  1. Krokety

    • Rozmixujte maso s povoleným máslem a žloutky do požadované konzistence. Ochuťte Essencí.
    • Nechte vychladit v lednici a poté vytvarujte krokety.
    • Obalte krokety ve vyšlehaných vejcích (můžete přidat zbylé bílky)a panko strouhance.
    • Smažte ve fritéze při 170 °C.
  2. Dressing

    • Smíchejte salátový dresink s vodou a olejem, dejte na stranu a opět po 10 min promíchejte.
  3. Salát

    • Rozmístěte salátové listy, zeleninu a krokety na talíř a pokapejte dresinkem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu