Menu

Suroviny

+

Falafel

Omáčka Chimichurri

Servírování

  • Tortilla 10.0 ks

Dbejte na konstantní teplotu tuku při smažení. Příliš nízká může být příčinou rozpadání se falafelu, příliš vysoká spálí kuličky a budou hořké. Nejlépe je smažit je v dávkách.

...

Příprava

  1. Falafel

    • Všechny ingredience na falafel promícháme na homogenní masu.
    • Vyformujeme malé kuličky, obalíme v moukách a usmažíme v hlubokém tuku.
  2. Omáčka Chimichurri

    • Bylinky, chili, česnek a šalotku drobně nakrájíme. Spojíme s olejem, octem, citronovou šťávou a promícháme.
    • Ochutíme dle chuti zahradní zálivkou, případně solí a pepřem.
  3. Servírování

    • Falafel podáváme v tortile s chimichurri omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu