Menu

Suroviny

+

Krůtí řízky

Šťáva

  • Višně (kompot) 500.0 g
  • Vinný ocet, červený 25.0 g
  • Cukr, hnědý 30.0 g
  • Víno, červené 200.0 ml
  • Třešňový likér 60.0 ml
  • Knorr Šťáva k drůbežímu masu 1,1 kg 50.0 g
  • Máslo 100.0 g

Maso nemusí být připravené na minutku. Krůtí maso můžete použít ve formě rolády.

...

Příprava

  1. Krůtí řízky

    • Plátky masa naklepejte, ochuťte a potřete Essencí. Maso položte na G /N plech postříkaný Rama Combi Profi a maso také následně postříkejte tukem shora.
    • Vložte do konvektomatu a pečte při 180 °C asi 4 minuty a další4 minuty př 220 °C.
    • Po upečníponechte maso v teple stranou.
  2. Šťáva

    • Výpek podlijte octem, přidejte cukr, přilijte víno a likér. Povařte na mírném teple asi 3 minuty.
    • Poté přilijte trochu šťávy ze scezených višní, přidejte směs na šťávu k drůbežímu masu a krátce povařte.
    • Nakonec zjemněte máslem a vložte prohřát vypeckované višně.
  3. Podávání

    • Servírujte společně s bramborovými plackami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu