Menu

Suroviny

+

Maso a příloha


Koření Garam masala je velmi chutná a voňavá indická směs koření. Používá se tradičně do indických pokrmů. 

...

Příprava

  1. Maso a příloha

    • Kuřecí maso nakrájejte na plátky, potřete česnekem a okořeňte 1 lžičkou kořenící směsi Garam Masala.
    • Řapíkatý celer a cuketu nakrájejte na velké kousky.
    • Na rozpálený olej vložte kuře, nakrájenou cibuli a česnek, restujte s přidáním celeru a cukety. Nakonec přidejte zbývající koření, přičemž dávejte pozor, aby se nepřipálilo.
    • K orestovaným složkám přidejte krájená rajčata a vpřípadě potřeby podlijte vodou. Vodu povařte se šafránovou pastou, solí a olejem.
    • Odstavte z ohně a vsypte kuskus. Nechte nabobtnat přikryté poklicí.
    • Rozmíchejte a podávejte s kuřetem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu