Menu

Suroviny

+

Maso

  • Kuřecí stehna bez kosti a kůže 1.6 kg
  • Zázvor 80.0 g
  • Olej 30.0 ml
  • Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 5.0 g
  • Garam Masala 15.0 g
  • Sůl

Omáčka

Podávání

  • Rýže, Basmatti 600.0 g
  • Cerstvý Koriandr - Ke Zdobení

Populární anglický pokrm inspirovaný indickou kuchyní.

...

Příprava

  1. Maso

    • Kuřecí maso nakrájejte na velké kostky.
    • Ve velké misce rozmíchejte utřený česnek, jemně nastrouhaný zázvor, olej, sůl, papriku a kořenící směs Garam Masala. Promíchejte s kuřecím masem a nechte marinovat.
  2. Omáčka

    • Na rozehřátém oleji opečte cibulku nakrájenou na kostičky, přidejte zbývající koření a restujte tak, aby všechny suroviny rozvinuly své aroma. Na směs nalijte Tomato Pronto a duste, až získáte konzistenci omáčky. Vše rozmixujte. Nakonec přidejte Rama 31 %.
    • Kuřecí maso opečte na rozehřátém tuku, až získá světle hnědou barvu.
    • Opečené maso zalijte připravenou omáčkou, duste na mírném ohni ještě cca 10 minut.
  3. Podávání

    • Podávejte s vařenou rýží basmati a čerstvým koriandrem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu