Menu

Suroviny

+

POSTUP STROGANOV :

POSTUP NOKY :

  • Vejce 3.0 ks
  • Voda 6.0 l
  • Petržel, nať- nasekaná 10.0 g
  • Sůl 2.0 g
  • Hladká mouka 750.0 g
  • Ovesné otruby 30.0 g
  • Řepkový olej 50.0 ml

POSTUP SALÁT :

  • Červené hlávkové zelí 1.0 kg
  • Voda 50.0 ml
  • Sůl 10.0 g
  • Cukr 40.0 g
  • Ocet 40.0 ml
  • Řepkový olej 40.0 ml
  • Cibule žlutá 120.0 g

...

Příprava

  1. POSTUP STROGANOV :

    • Orestujte na  tuku cibuli a žampiony, přidejte rajčatový protlak a mouku. Nechte chvíli zatáhnout, přilijte vodu a za stálého míchání přiveďte k varu.
    • Přidejte kuřecí maso, Knorr Směs na kuře a na  hrubší proužky nakrájené okurky.
    • Vařte na mírném ohni několik minut.
    • Na závěr přidejte smetanu, petrželovou nať a dochuťte.
  2. POSTUP NOKY :

    • Vejce rozšlehejte s vodou, petrželovou natí a solí. Přidejte mouku, otruby a smíchejte, až vznikne homogenní směs.
    • Přidejte olej a promíchejte.
    • Těsto pořádně rozmíchejte, aby se dostatečně provzdušnilo.
    • Z těsta tvarujte noky, vložte je do vroucí vody a uvařte.
    • Masovou směs podávejte s noky a salátem.
  3. POSTUP SALÁT :

    • Zelí nakrouhejte na nudličky, přidejte pokrájenou cibuli a ochuťte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu