Menu

Suroviny

+

Ryba

  • Losos, filety 1.8 kg
  • Sůl
  • Cukr
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l

Omáčka

Zelenina

  • Olej, olivový 40.0 ml
  • Lišky čerstvé 300.0 g
  • Kadeřávek 1.4 kg
  • Mrkev (krájená na julienne) 250.0 g
  • Sůl

Pokud chcete, aby Vaše ryba měla plnou chuť a ideálně se spojila s doplňky jako např. zeleninou nebo omáčkou, dochuťte ji doporučeným způsobem (nálev). Navíc získáte zajímavou strukturu a křupavou kůrku.

...

Příprava

  1. Ryba

    • Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
    • Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.
  2. Omáčka

    • Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
    • Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.
  3. Zelenina

    • Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.
  4. Podávání

    • Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu