Menu

Suroviny

+

Připrava Sriracha Noodle

Připrava burgeru

  • Mleté hovězí maso 720.0 g
  • Tabasco 45.0 g
  • Sůl 5.0 g
  • Rostlinný olej 45.0 ml

Dokončení pokrmu


Šťavnaté mini burgery na nudlových “houskách” s přídavkem Sriracha omáčky a ozdobené okurkou, červenou cibulí a pikantní majonézou Hellmann’s. 

...

Příprava

  1. Připrava Sriracha Noodle

    • Uvařte nudle podle pokynů na obalu. Opláchněte je a dobře je sceďte. Přenesete je do mísy; přidejte vajíčka a Tabasco Sriracha Sauce. Dobře promíchejte, aby se všechny nudle obalily směsí vajec.
    • Rovnoměrně rozdělte směs nudlí mezi dílky 12dílné formy na muffiny. Zakryjte plastovým obalem; položte na ni druhou 12dílnou formu, přitlačte a odstraňte. Plnou formu na muffiny dejte na 20 minut do mrazáku.  
  2. Připrava burgeru

    • Smíchejte mleté hovězí maso v míse s Tabasco® Sriracha Sauce a solí. 
    • Rozdělte maso na 6 stejně velkých placiček a mírně je rozploštěte. Placičky upečte na pánvi nebo na grilu podle požadovaného propečení.  
  3. Dokončení pokrmu

    • Zatímco se placičky pečou, vyjměte muffinovou formu z mrazáku. Ostrým nožem opatrně vyjměte každý ramenový koláč z muffinových košíčků a opečte.
    • Sestavte placičky s připravenými “nudlovými bulkami”, burgrovou placičkou, okurkou, červenou cibulí a pikantní majonézou Hellmann’s.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu