Menu

Suroviny

+

Krůtí prsa :

Halušky :

  • Knorr Bramborové těsto 930.0 g
  • Voda 1000.0 ml
  • Vejce 2.0 kus

...

Příprava

  1. Krůtí prsa :

    Prsa nakrájíme na kostky, zelí nakrájíme na nudličky. V rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, krátce opečeme a přisypeme mletou papriku. Krátce osmahneme, podlijeme vodou, přidáme kuřecí fond a mletý kmín. Dusíme maso téměř doměkka. Potom přidáme nakrájené zelí a vše finálně podusíme do změknutí zelí. Nakonec vmícháme jogurt, zahustíme a dochutíme solí.
  2. Halušky :

    Bramborovou směs rozmícháme ve studené vodě, přidáme vejce a necháme 5 minut odležet (případně upravíme konzistenci přilitím trochy vody). Těsto protlačíme za pomoci tvrdé karty přes desku s velkými otvory do vařící vody a vzniklé halušky zvolna vaříme cca 5 minut (podle velikosti).
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu