Menu

Suroviny

+

Treska

  • Treska 1500.0 g
  • Česnek stroužky 2.0 kus
  • Snítky čerstvého tymiánu 10.0 ks
  • Mořská sůl
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l

Brambory

Vinaigrette

  • Citronový extrakt / esence 60.0 ml
  • Olivový olej 200.0 ml
  • Nakrájená rajčata, oloupaná 200.0 g
  • Čerstvá pažitka 20.0 g
  • Česnek stroužky 1.0 kus

...

Příprava

  1. Treska

    Naporcujte tresku na 20 stejně velkých kousků, ochuťte mořskou solí a opečte na Rama Culinessespolečně se snítkou tymiánu a drceným česnekem.
  2. Brambory

    Do vody nalijte Essencirybí bujón a vařte.
    Nakrájejte cibuli a pórek na půlměsíčky, jemně opečte na másle a podlívejte vínem.
    Přidejte nakrájené brambory na plátky a zalijte rybím fondem.
    Přemístěte vše na pečící plech, přikryjte a vložte do konvektomatu.
    Pečte pod zakrytím do změknutí. Ochuťte Umamiesencí.
  3. Vinaigrette

    Přilejte trochu citrusové esence k olivovému oleji, pažitce, jemně nasekanému česneku a rajčatům. Vše jemně promíchejte.
  4. Podávání

    Pečené brambory přemístěte na talíř a přelijte vzniklou šťávou. Navrch položte tresku a přelijte připraveným vinaigrettems citrusem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu