Menu

Suroviny

+

Treska

Kaše

Servírování

  • Brokolice čerstvá 500.0 g
  • Rama Classic 500 g 100.0 g

Ryby se snadno a rychle připravují, obsahují málo kalorií, ale hodně vitaminů a dalších prospěšných živin. Maso ryb obsahuje plnohodnotné bílkoviny a je velmi lehce stravitelné. Je také zdrojem mnoha minerálních látek a vitaminů (fosforu, jódu, selenu, draslíku, hořčíku, železa, vitaminů A, B6, B12 a D), polynenasycených mastných kyselin řady omega 3 a 6.

...

Příprava

  1. Treska

    • Tresku nakrájíme na jednotlivé porce a ochutíme essencí. Kukuřičné lupínky rozdrtíme. Vejce rozšleháme.
    • Porci ryby položíme jednou stranou do ochuceného a rozšlehaného vejce a stejnou stranou do rozdrcených kukuřičných lupínků, položíme na GN plech, postříkáme tukem Combi Profi a vložime do konvektomatu. Pečeme při 170・C 8-10 minut.
  2. Kaše

    • Dýňové pyré ohřejeme. Vodu na bramborovou kaši přivedeme k varu, odstavíme na 3 minuty, aby měla voda 80–85・C, přidáme směs na bramborovou kaši a dobře rozmícháme.
    • Odstavíme na 2–3 minuty a ještě jednou promícháme.
    • Hotovou bramborovou kaši promícháme s teplým dýňovým pyré, zjemníme rostlinným krémem na vaření a lehce osolíme.
  3. Servírování

    • Podáváme s růžičkami brokolice, které jsme uvařili ve vodě nebo páře a omastili rozpuštěným tukem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu