Menu

Suroviny

+

Příprava


Aby byly brambory ještě chutnější, namočte je před tepelnou úpravou do roztoku z 1 dílu hrubé mořské soli a 8 dílů vody po dobu 2-7 hodin.

...

Příprava

  1. Příprava

    • Brambory omyjeme a celé ve slupce je uvaříme. Ještě vlažné rozřízneme a lžící vydlabeme. Vydlabané zbytky brambor dáme stranou a pokrájíme na drobné kousky, které použijeme do směsi. Připravené vydlabané půlky položíme na GN plech.
    • Nakrájíme nadrobno červenou cibuli, malé kapary a lososa, smícháme s kousky brambor, ochutíme rybí essencí, dle chuti osolíme a opeříme a přimícháme 2/3 nasekaného kopru.
    • Půlky brambor naplníme směsí. Vložíme do předem předehřátého konvektomatu na 180 °C. Dle velikosti brambor pečeme 5-10 minut. Na poslední 2-3 minuty můžeme nastavit troubu na zapékání horním grilem nebo zvýšit teplotu. Po zapečení dáme na každou půlku brambory zakysaný krém, půlku velké kapary a čerstvý kopr.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu