Menu

Suroviny

+

Kuře:

Omáčka:


...

Příprava

  1. Kuře:

    • Každý kuřecí řízek lehce potřeme koncentrovaným kuřecím fondem, posypeme pár listy špenátu a srolujeme. 
    • Skládáme tesně k sobě do GN nádoby a ochutíme mletým koriandrem a lehce pokapeme olejem. 
    • Upečeme do zlatavé barvy. 
    • Na pánvi rozehřejeme zbylý olej, vložíme nakrájenou cibuli, krátce zarestujeme za občasného míchání, přidáme cizrnu, trochu vody a nepřikryté necháme několik minut prohřát a odpařit tekutinu. 
    • Přidáme zbývající špenát, 1 minutu promícháváme a necháme lístky případně mírně zavadnout. 
    • Dochutíme citrónovou šťávou a esencí. 
    • Kuřecí rolky případně krájíme na porce podáváme s cizrnou a omáčkou.
  2. Omáčka:

    • Všechny suroviny na studenou omáčku promícháme a necháme v chladu proležet.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu