Menu

Suroviny

+

Rýže a maso :

Servírování :

  • Jarní cibulka 150.0 g
  • Smažená cibulka- sušená 50.0 g
  • Koriandr (svazek) 20.0 g

...

Příprava

  1. Rýže a maso :

    Rýži předem uvaříme v poměru 1 : 1,5 (rýže : voda) a necháme vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a prudce opékáme na části tuku při vysoké teplotě asi 2 minuty. Zvlášť na zbylém oleji opékáme cca 2–3 minuty na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájený česnek, drobně pokrájený a oblanšírovaný květák s brokolicí a po 30 sekundách přilijeme promíchaná vejce, která necháme srazit. Ihned přidáme i vařenou rýži. Opékáme 2–3 minuty za důkladného promíchávání. Následně přidáme také opečené kuřecí nudličky a vše zalijeme směsí omáček.
  2. Servírování :

    Při servírování každou porci posypeme natrhaným čerstvým koriandrem, šikmo pokrájenou jarní cibulkou a křupavou orestovanou cibulkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu