Suroviny
Pyré z pečeného celeru v soli s nakládanou kedlubnou
−
+
€8040.75
Pečený celer v solné krustě
Celer celý ( 800 - 1000g )
/kg
500.0 g
0%
Vaječné bílky
/g
100.0 g
0%
Sůl
/kg
250.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/g
80.0 g
0%
Celerové pyré
Celer celý ( 800 - 1000g )
/kg
1.4 kg
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/l
1.0 l
0%
Bílá čokoláda
/g
100.0 g
0%
Sůl
/kg
0.0 g
0%
Nakládaná kedlubna
Kedlubna
/dg
300.0 g
0%
Ocet Vinegar
/g
200.0 g
0%
Voda
/l
160.0 ml
0%
Cukr
/
160.0 g
0%
Sůl
/kg
5.0 g
0%
Česnek, utřený
/g
8.0 g
0%
Bílý pepř, mletý
/kg
0.0 g
0%
Servírování
Lososový kaviár
/kg
80.0 g
0%
Hobliny z řapíkatého celeru
/kg
100.0 g
0%
Celerové lístky (na dozdobení)
/g
0.0 g
0%
/
Pečený celer v solné krustě
-
Celer celý ( 800 - 1000g ) 500.0 g
-
Vaječné bílky 100.0 g
-
Sůl 250.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 80.0 g
Celerové pyré
-
Celer celý ( 800 - 1000g ) 1.4 kg
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 1.0 l
-
Bílá čokoláda 100.0 g
-
Sůl
Nakládaná kedlubna
-
Kedlubna 300.0 g
-
Ocet Vinegar 200.0 g
-
Voda 160.0 ml
-
Cukr 160.0 g
-
Sůl 5.0 g
-
Česnek, utřený 8.0 g
-
Bílý pepř, mletý
Servírování
-
Lososový kaviár 80.0 g
-
Hobliny z řapíkatého celeru 100.0 g
-
Celerové lístky (na dozdobení)