Menu

Suroviny

+

Píprava


...

Příprava

  1. Píprava

    Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli necháme na pánvi pomalu asi 15 minut karamelizovat. Poté zachladíme, přikryjeme a ponecháme pro pozdější použití. Uzené kuřecí maso nakrájíme na proužky. Pečicí formu vyložíme těstem, překryjeme pečicím papírem a vysypeme fazolemi. Formu vložíme do předehřátého konvektomatu a pečeme cca 15 minut. Vyndáme z trouby, fazole a pečicí papír odstraníme. Necháme vychladnout. Nakrájené uzené kuřecí maso smícháme s hladkolistou petrželí. Rostlinný krém a vejce rozšleháme v misce, ochutíme Knorr Zahradními bylinkami a Hellmann’s Hořčicí. Připravenou cibulí a nakrájeným masem vysypeme upečený korpus a zalijeme krémem s vejci. Konvektomat nastavíme na 180 °C. Mixem strouhaných sýrů posypeme koláč. Vložíme do konvektomatu a pečeme asi 25–30 minut.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu